Provincie Noord-Holland

Holland bestaat niet?

6-10-2005

Zaterdag 8 oktober start RTV Noord-Holland met de serie 'Holland bestaat niet?'. Dit programma is een gezamenlijk initiatief van de provincies Noord- en Zuid-Holland. Mis het niet!

Wat is Hollands? Wat zijn Hollanders? En wat is echt Hollands Eten? Dit zijn voorbeelden van themas die aan bod komen in de tv-serie 'Holland bestaat niet?' waarin gezocht wordt naar wat typisch Hollands is. De serie is één van de activiteiten die de provincies Noord- en Zuid-Holland gezamenlijk organiseren in het kader van de HollandMaand, ter ere van het zilveren jubileum van Koningin Beatrix.

In iedere aflevering van 'Holland bestaat niet?' gaat een bekende Nederlander samen met een onbekende Hollander een dagje op pad naar bijzondere, gekke en interessante plekken en mensen in Holland. Daarbij praten ze samen openhartig over hun gevoel over het leven in de provincies Noord- en Zuid-Holland. De serie wordt vanaf zaterdag 8 oktober wekelijks op RTV Noord-Holland uitgezonden. Ook de Zuid-Hollandse regionale omroepen, TV West en TV Rijnmond, zenden de serie uit. Kijk op www.hollandmaand.nl voor de uitzendschema's en meer informatie over alle andere activiteiten rond de HollandMaand!

Jeannette Duin