Ingezonden persbericht


Persbericht

Open Dag Apollo Résidence op zaterdag 8 oktober

De deuren van de modelwoning van Apollo Résidence in Utrecht Oost staan wijd open tijdens de open dag op zaterdag 8 oktober tussen 11.00 en 15.00 uur. Bezoekers kunnen zonder afspraak de modelwoning bezichtigen, het gefotografeerde uitzicht bewonderen, een droomkeuken samenstellen en advies vragen aan de interieurarchitecten.

Apollo Résidence wordt de hoogste woontoren van Utrecht. Er zijn appartementen in diverse prijsklassen. Wonen in dit bijzondere gebouw van architect Cees Dam is mogelijk vanaf E395. 000,-.

Naast de hoofdingang van stadion Galgenwaard is het interieur van een appartement nagebouwd met een levensecht uitzicht. Bezoekers kunnen tijdens de open dag ronddwalen door de ruimtes zoals die in de hoogste woontoren van Utrecht worden gebouwd. Intermat Keukens geeft een voorproefje van de mogelijkheden die de appartementen bieden om een droomkeuken te realiseren. De interieurarchitecten van Centric Design Group gaan ter plekke met bezoekers om tafel om de woonwensen te schetsen. Bovendien is er een demonstratie van het geavanceerde IRS systeem dat in de appartementen wordt aangebracht. Met een centraal bedieningspaneel stellen bewoners zelf de alarmering, intercom en beveiliging en eventueel persoonlijke alarmering in werking.

De open dag is op zaterdag 8 oktober van 11.00 tot 15.00 uur 2005. Bezoekers zijn welkom in en rond stadion Galgenwaard. Parkeren kan voor de deur.


---

Noot voor de redactie,