Politie Zeeland


---


W-6566-2005 Total loss door aanrijding

Op de Keetweg in Arnemuiden vond vrijdag omstreeks 11.00 uur een aanrijding plaats waarbij een auto total loss is geraakt.
Een 28-jarige automobiliste uit Vlissingen reed vanuit een uitrit achteruit de Keetweg op maar verleende daarbij geen voorrang aan een naderende vrachtwagen, bestuurd door een 30-jarige inwoner uit Beveren (B).
De auto van de vrouw heeft zware schade opgelopen. De vrouw raakte niet gewond.


W-6567-2005 Fietser aangereden

Vrijdagmiddag rond 13.00 uur is op de Oude Veerhavenweg in Vlissingen een 18-jarige Middelburger op zijn fiets aangereden door een automobilist.
De fietser reed over het fietspad van bovenstaande weg komende uit de richting van van de Pr. Hendrikweg. Vanuit de Faradayweg kwam een 19-jarige automobilist uit Bergen op Zoom aangereden. Deze verleende geen voorrang aan de fietser, waardoor een aanrijding ontstond.
De fietser is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Na behandeling mocht hij naar huis. Hij heeft aan het ongeval wat schaafwonden aan zijn hoofd opgelopen.

W-6568-2005 Wasdroger veroorzaakt brand in woning
Op de zolder van een woning aan het Mondriaanplantsoen in Vlissingen is vrijdagavond rond 18.30 uur brand ontstaan in een wasdroger.
De bewoner is door ambulancepersoneel behandeld omdat hij nogal wat rook had ingeademd maar een opname in het ziekenhuis was niet nodig.
Op de zolder van de woning is veel rook- en waterschade.

O-6569-2005 Tanken zonder te betalen
Bij een benzinepomp in Rilland heeft vrijdagavond rond 20.45 uur een onbekend gebleven automobilist 115 liter diesel met een waarde van 129, 86 euro getankt en is daarna wegreden zonder af te rekenen.
De politie heeft de zaak in onderzoek.

Z-6570-2005 Ruit van voordeur vernield
Vrijdagavond rond 22.50 uur is een ruit van een voordeur van een woning aan het Vestje in Oostburg vernield.
De bewoners zaten in de kamer en werden opgeschrikt door een harde klap. Toen ze poolshoogte gingen nemen ontdekten ze dat de ruit van de deur was ingegooid. De dader(s) waren toen al gevlogen.


Op de grens van land en water leveren de 1000 medewerkers van politie Zeeland zelfstandig en in samenwerking met anderen een "bijdrage op maat" aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid binnen de Zeeuwse samenleving en haar 15 miljoen gasten. Professioneel en integer met afwisselend werk met een wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.
Politie Zeeland biedt politiezorg op maat door in elke Zeeuwse gemeente één of meer wijkteams te laten werken. Daarvoor is in elke gemeente een politiebureau.





Politie Zeeland