Politie Zeeland


---


O-6571-2005 Controle in Goes

Tussen vrijdag 22.00 uur en zaterdag 04.00 uur vond een alcoholcontrole plaats in en rondom Goes.
De controle vond plaats door de wijkteams van politie Zeeland, de verkeerspolitie Zeeland, de vrijwillige politie, de Adviesdienst Verkeer en Vervoer en 3VO.
Aantal blaastesten: 443
Drie automobilisten bliezen boven de toegestane norm, zes automobilisten werden bekeurd voor andere overtredingen t.w. niet verzekerd rijden, rijden met blauwe verlichting, rijden zonder chauffeurspas met een taxi, rijden met folie op voorruit, zonder zonder rijbewijs, rijden zonder verzekering.

W-6572-2005 Diefstal handtas
Vrijdagmiddag rond 15.00 uur is op het strand in Vrouwenpolder de handtas van een 45-jarige vrouw uit Dronten weggenomen.
De vrouw had de tas aan een buggy gehangen en deze even onbeheerd achtergelaten. Bij terugkomst was de tas weg.
De inhoud bestond uit een GSM, een fototoestel met een waarde van meer dan 400 euro, een zonnebril en een horloge.


Z-6573-2005 Gewonde

Zaterdagmorgen rond 06.45 uur is op een werkterrein aan de Westkade in Sas van Gent een man gewond geraakt.
Een 58-jarige inwoner uit Herzele (B) stond op een oplegger om de afsluitklep open te doen van een tank, gleed uit en viel van de tankoplegger zo'n 3 meter met zijn hoofd op de grond.
Hij is een enige tijd buiten bewustzijn geweest en is met de ambulance naar het ziekenhuis in Terneuzen vervoerd.
De Arbeidsinspectie is in kennis gesteld.


O-6574-2005 Mishandeling

Op de Opril Grote Markt in Goes is afgelopen nacht rond 04.30 uur een 24-jarige inwoner uit de gemeente Reimerswaal door twee, voor hem onbekende personen, geslagen.
De oorzaak is niet bekend, de man liep verwondingen aan zijn gezicht op.


Op de grens van land en water leveren de 1000 medewerkers van politie Zeeland zelfstandig en in samenwerking met anderen een "bijdrage op maat" aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid binnen de Zeeuwse samenleving en haar 15 miljoen gasten. Professioneel en integer met afwisselend werk met een wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.
Politie Zeeland biedt politiezorg op maat door in elke Zeeuwse gemeente één of meer wijkteams te laten werken. Daarvoor is in elke gemeente een politiebureau.





Politie Zeeland