Politie Gelderland-Zuid


De Gelderse Politiedag

De wervingsposter met agente Zaterdag 8 oktober is het weer zover. De Landelijke Politiedag. Net als vorig jaar hebben de drie Gelderse politieregio's er voor gekozen samen te werken. Dit keer wordt de Gelderse politiedag gehouden in Nijmegen.

Alle belangrijke informatie over de Gelderse Politiedag kunt u vinden op de internetsites van de drie regio's. Links van dit bericht vindt u allerlei onderwerpen die informatie geven over de politiedag.

Het spel met Simon Speurneus
Kom Simon snel helpen speuren! Voor de jeugd van 8 tot 12 hebben we een leuk speurspel gemaakt. Het eerste deel staat hier op de site. Als je daar de antwoorden vindt ben je klaar om de oplossing te vinden tijdens de Gelderse Politiedag in Nijmegen.

De locatie
Alle locaties voor de Gelderse Politiedag liggen in en om het centrum van Nijmegen. Via de link 'Alles op een kaartje' aan de linkerkant komt u bij een overzichtskaart.

Voortdurend aangevuld
Op het moment van publiceren van deze pagina is nog niet alle informatie kompleet. In de loop van de komende weken wordt de informatie dan ook voortdurend aangevuld.

Een nieuwsdossier
Naast de algemene informatie in deze rubriek worden er ook regelmatig nieuws- en perberichten uitgegeven met betrekking tot de Gelderse Politiedag. Deze berichten hebben we voor u verzameld in het Nieuwsdossier Gelderse Politiedag.