Ingezonden persbericht


A.B.C.- Markt in Centrum Hillegom.

Regio- Op zaterdag 8 oktober is er in Centrum Hillegom een Antiek, Boeken en Curiosamarkt.

Veel spullen uit Moeders en Grootmoeders tijd zijn te bewonderen en worden er aangeboden.

Veel kramen met een zeer gevarieerd en aantrekkelijk aanbod aan antiek, oude boeken en curiosa brengen veel leven in de brouwerij in centrum Hillegom. Meubelen, glas, aardewerk, porselein, tin, curiosa, verzamelartikelen, schoolplaten, zeldzame boeken, enz. zullen in overvloed aanwezig zijn. Dit alles tot groot genoegen van de winkeliersvereniging.

Aan de stand van Anton Siedsma uit Hoofddorp kunnen oude Plaatjesalbums, o.a.de bekende Verkadealbums worden ingekeken, gekocht of geruild. Iedereen wordt aangeraden om plaatjesalbums en losse ( voetbal ) plaatjes, maar ook al het andere curiosa toch vooral naar Hillegom mee te nemen om de waarde er van te vernemen of het materiaal te verkopen.

Als de weergoden een beetje willen meewerken, wordt het zeker een geslaagd evenement voor publiek, standhouders en de organisatie.

Zaterdag 8 oktober 2005 : ABC-markt Centrum Hillegom. Toegang gratis.

Kom ook kijken en/of doe mee : er zijn nog enkele kramen beschikbaar. Info : Evenementen Midden Holland, Willem Verbeek Gouda Tel: 0182-527752 of 06-53311130 E-mail : heuvel@wirehub.nl



Ingezonden persbericht