Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T


1 oktober 2005

Country Fair op Sint Jorisplein

Warme interieurstoffen, prachtige herfstboeketten, de laatste najaarstrends. op de eerste Country Fair in Shopping Center Sint Jorisplein in Amersfoort op zaterdag 8 oktober aanstaande is er voor de liefhebbers van de sfeer van het landleven een hoop te zien en te bewonderen.

Meer dan twintig exposanten nemen aan de originele herfstmarkt deel. Onder hen presenteert zich een aantal winkeliers van het Sint Jorisplein, zoals het Finse designmerk Iittala, bed- en keukenlinnenspecialist Burmann, Helderman Sport, Simon Lévelt, Time-Out Sport, de nieuwe delicatessenwinkel C'est Bon, Coffee Connection, Amigo schoenen, vitamineshop Body Vitaal en de exclusieve damesmodezaak Distinct Woman.

Natuurlijke cosmetica en lichttherapie
Maar ook is er een groot aantal leveranciers van buitenaf aangetrokken om van de eerste Country Fair een sfeervol event te maken. De deelnemers en hun producten zijn van diverse pluimage, van bloemen tot aan tuingereedschappen, interieurstoffen, houten speelgoed, natuurlijke cosmetica en zelfgemaakt snoepgoed aan toe. Ook is er een kraam met verse bloemen en presenteert een natuurgeneeskundige de nieuwste methode op het gebied van lichttherapie. De muzikale entourage wordt verzorgd door de 'classy' jazz-zangeres Carola Vossen.

Workshop bloemstyling
Wie het leuk vindt een mooi, origineel natuurboeket samen te stellen, kan zich gratis opgeven voor de workshop bloemstyling. Er zijn twee workshops van circa anderhalf uur, waaraan per keer 8 mensen kunnen deelnemen. Wie zeker wil zijn van een plek, geeft zich zo spoedig mogelijk gratis op via 06 46485816. De workshops starten om 12.00 en 15.00 uur.

De Country Fair op het Sint Jorisplein begint om 10.00 uur en eindigt om 17.30 uur.De entree is gratis.

Deelnemende bedrijven

Amigo, Burmann, Body Vitaal, Coffee Connection, Distinct Woman, Helderman Sport, Iittala Shop, Simon Lévelt, C'est Bon, Time-Out Sport.

Good Moods, Suykerbuick, Oase bloemen, Wijn en Delicatessen van Vulpen, Tomte Tummetot, Groei en Bloei, English Pottery & Giftware, Les Tissus Colbert, Moods, De Tuinheren,O'live it, Willems poffertjes.