TROS

Hilversum, 06-10-2005
Afdeling Communicatie

Radio
TROS MUZIEKCAFÉ
Uitzending zaterdag 8 oktober
Radio 2 - 16.00 uur

WOLTER KROES IN TROS MUZIEKCAFÉ

Presentator Daniël Dekker ontvangt zaterdag 8 oktober Wolter Kroes in TROS MUZIEKCAFÉ. De populaire zanger brak in 1995 door met de single 'Laat me los', kreeg twee keer Ahoy' vol in 2004 en brengt zaterdag een band mee om zijn nieuwe album te presenteren.

Phillipe Elan heeft onlangs zijn zevende album uitgebracht. In TROS MUZIEKCAFÉ zingt hij een aantal Franse chansons en wordt aan de vleugel begeleid door niemand minder dan Louis van Dijk.

Chris Daniels, funky-blues, begint op 6 oktober zijn twaalfde Europese tour met de Bluesmasters in Nederland. Zijn nieuwe cd '10' gaat terug naar de roots van de bluesmuziek, met de echte soulsound van de hoorns.

De 8-mansformatie New Cool Collective, opgericht door en onder leiding van saxofonist en componist Benjamin Herman, slaat moeiteloos bruggen tussen de jazz- en de popmuziek, zowel instrumentaal als ook met vocalen. In TROS MUZIEKCAFÉ een optreden van de band.

TROS MUZIEKCAFÉ komt ook deze zaterdag live vanuit Studiocafé De Plantage. U kunt de uitzending gratis bijwonen. De uitzending is van 16.00 tot 18.00 uur via Radio 2. Het adres is Plantage Kerklaan 36 in Amsterdam.

Voor meer informatie: http://www.trosradio2.nl/muziekcafe/




TROS