Ingezonden persbericht


ZATERDAG 8 OKTOBER JAN SMIT DAG BIJ TROS TV

Op vrijdagavond 7 oktober zal op TV 2 bij TROS televisie om 20.30 uur de televisiespecial "Jan Smit In Concert"worden uitgezonden. Bijna een uur lang ziet men de sympathieke zanger op het podium, zowel nooit vertoonde beelden vanuit thuishaven Volendam als in een Feesttent in het oosten van het land. Natuurlijk komen hierbij zijn grootse hits van Jan langs, onder meer zijn nieuwe single "Laura" Ook is er een terugblik te zien naar zijn Soap "Gewoon Jan Smit" en een update van Jan's leven op het moment. Dat zal dus een klein uur genieten voor de fans gaan worden.

Daarnaast zal op zaterdag 8 oktober, in het kader van de nominatie voor de Televizierring 2005 van de docusoap "Gewoon Jan Smit" in de categorie beste televisieprogramma nog een uniek feit passeren. De TROS zal namelijk s'middags tussen 13.00 uur en 17.10 uur aaneengesloten alle tien de afleveringen van de soap gaan uitzenden! Plus een eerder dit jaar gemaakte opname van Jan op het podium in Reutum! Hierbij komen in het bijzonder zijn nieuwe liedjes van het album "JanSmit.Com"voorbij.

Met deze unieke hoeveelheid aandacht, en het feit dat zijn nieuwe DVD "Live Op De Bühne" hoog in de muziek DVD lijsten binnenkomt, staat de 19 jarige Volendammer weer in het middelpunt van de belangstelling..



Ingezonden persbericht