22.06.2005 / 12:34 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: Mojo concerts

PERSBERICHT
MOJO Concerts, Delft, 22 juni 2005

Ernst en Bobbie Show: We Gaan Verhuizen!
Zondag 9 oktober - Pepsi Stage Amsterdam

Op zondag 9 oktober geven Ernst, Bobbie en de rest twee shows voor het hele gezin in de Pepsi Stage in Amsterdam. De ongekend populaire kinderhelden zijn niet alleen iedere week op tv te bewonderen maar ook live op het podium te zien met de Ernst en Bobbie Show: 'We gaan Verhuizen!'. De kaartverkoop voor beide shows begint aanstaande zaterdag om 10.00 uur.

In 'We Gaan Verhuizen' mogen Ernst en Bobbie verhuizen naar het Kasteel. Reuze spannend natuurlijk! Ze pakken hun boeltje bij elkaar en vertrekken. Onderweg komen ze langs het circus, en lopen daar de Circusdirecteur tegen het lijf. Van de schrik gaat Hendrika, de pratende papagaai, ervandoor. Eenmaal in het Kasteel aangekomen moeten Ernst en Bobbie een kostbare schat bewaken. Maar wie is eigenlijk die vreemde postbode met de naam Bob Oef? En waar is Hendrika gebleven? Als dat maar goed gaat...

Een doldwaze multimediashow vol bekende liedjes waarin de twee helden samen met de jongens en meisjes een spannend avontuur beleven. En tegelijkertijd leuk voor de pappa's en mamma's!

Ernst, Bobbie en de rest: We Gaan Verhuizen!
Zondag 9 oktober 2005
Pepsi Stage - Amsterdam
Aanvang show I: 13.00 uur
Aanvang show II: 16.00 uur
Entree: EUR 20, EUR 17,50 (excl. servicekosten)

Let op: voor deze voorstellingen zijn alleen zitplaatsen beschikbaar.

Kaartverkoop begint aanstaande zaterdag om 10.00 uur door Ticket Service via de grotere postkantoren, VVV's en GWK's, 0900-3001250 (45 cpm), www.ticketservice.nl, Uitburo 0900-0191 (40 cpm), AUB Ticketshop en de bekende voorverkoopadressen.

Noot aan de redactie (