Ingezonden persbericht


*Cinecast albumlaunch Robbie Williams*

*op 9 oktober in Heineken Music Hall*

Robbie Williams' album-launch show in de Velodrome te Berlijn op 9 oktober wordt in 23 bioscopen en speciale locaties live uitgezonden als onderdeel van de eerste High Definition cinecast ooit in Groot-Brittannië en Europa. Dit wordt mogelijk gemaakt door The In Good Company en igig TV in samenwerking met T-Mobile. Duizenden fans krijgen de mogelijkheid om de grootste artiest van Europa live en integraal te zien, ondanks dat de exclusieve show binnen minuten uitverkocht was.

De screenings (of 'cinecasts') brengen de exclusieve show in Berlijn naar grote schermen in bioscopen en andere alternatieve locaties in high definition met 5.1 surround sound zodat de fans het gevoel krijgen er zelf bij te zijn. In sommige steden is gekozen voor traditionele concertzalen, waaronder plaatsen waar Robbie Williams heeft opgetreden in de vroege jaren van zijn solocarrière.

In Nederland zal de show te zien zijn via een cinecast in de Heineken Music Hall te Amsterdam. Net als op iedere locatie begint de avond met het openen van de deuren om 18.30 uur en start de show om 19.15 uur. Kaarten voor alle cinecasts zijn sinds 12 september te koop via robbiewilliams.com/berlin.

Onlangs kondigden Robbie Williams en T-Mobile een anderhalf jaar durende samenwerking aan, die het voor fans mogelijk maakt om op unieke wijze dichterbij hun favoriete artiest te komen. Als internationale hoofdsponsor en lead brand, geeft T-Mobile fans de kans om exclusief materiaal te zien en te horen voor de release en ervaringen zoals de cinecasts in Groot-Brittannië en Europa.

*Over T-Mobile *

T-Mobile, het wereldwijde mobiele netwerk, heeft in Nederland 2,250 miljoen klanten (juni 2005) en is met een omzet van ¤ 267 miljoenn in het tweede kwartaal van 2005 de nummer 3 op de Nederlandse markt. T-Mobile biedt producten en diensten voor zowel consumenten als zakelijke gebruikers. T-Mobile beschikt in Nederland over een zeer modern mobiel netwerk voor spraak- en datadiensten en een snel groeiend aantal HotSpots, waar gebruikers de beschikking hebben over een zeer snelle mobiele internetverbinding.

T-Mobile Netherlands is onderdeel van T-Mobile International, een van de leidende mobiele communicatie ondernemingen in de wereld. Als één van Deutsche Telekom's drie strategische bedrijfsonderdelen, concentreert T-Mobile zich op de meest dynamische markten in Europa en de Verenigde Staten. In het eerste kwartaal van 2005 had T-Mobile bijna 80 miljoen klanten verdeeld over negen T-Mobile markten. T-Mobile is de enige mobiele communicatie aanbieder ter wereld met transatlantische dienstverlening.

Meer informatie:

T-Mobile Netherlands BV

Priscilla Tomasoa

Telefoon: 06 1409 6666

E-mail: pers@t-mobile.nl

EMI Music Netherlands

Martin Verhorst

Telefoon: 06 2278 0955

E-mail: martin.verhorst@emimusic.com//

Martin Verhorst
Presspromotion
*EMI Music Netherlands*
Utrechtseweg 38
1213 TV Hilversum
The Netherlands
tel: +31 35 6885 937
cel: +31 62 2780 955
mel: martin.verhorst@emimusic.com