Ingezonden persbericht

Winterseizoen feestelijk geopend bij Montana Snowcenter

Open dag op zondag 9 oktober dit jaar nog groter

WESTERHOVEN, 20050921 -- Wintersporten is nog steeds razend populair. Tijdens de open dag van Montana Snowcenter in Westerhoven wordt het nieuwe ski- en snowboard seizoen feestelijk geopend met een keur aan activiteiten en demonstraties. Zo is er dit jaar een 2de hands ski- & en snowboard markt waar gasten hun 2de hands materiaal in kunnen leveren voor de verkoop.


Ook dit jaar is er een wintersport informatiemarkt waar tal van bedrijven, instellingen en verenigingen die zich bezig houden met wintersport gerelateerde onderwerpen. Zij zullen informatie geven over alle facetten die de wintersport met zich mee brengt zoals over reizen, skigebieden, skiclubs, verhuur van skiboxen, groepsreizen, winterklaar maken van de auto, sneeuwkettingen en nog veel meer. En verder zijn er demonstraties van het lerarenteam, een Heesbeen Kinderspeldorp, een "Blij dat ik Glij baan", diverse entertainment acts en nog veel meer. Bovendien is er een live uitzending van Omroep Eindhoven. Voor de mensen die kennis willen maken zijn er mogelijkheden om tegen een gereduceerd tarief een introductieles te volgen in skiën of snowboarden. De open dag is op zondag 9 oktober van 13:00 tot 17:00 uur aan de kempervennendreef 4 in Westerhoven. Meer informatie vindt u op de websites www.ski-beurs.nl en www.montana-snowcenter.nl of bel met 040-207 18 88.

Programma open dag:
Programma:
13:00 uur Start open dag met animatie en uitdelen Flyers voor de aankomende gasten.
13:00 uur Muziek E-FM
13:00 uur Start Wintersportinformatiemarkt
13:00 uur 2de hands ski-snowboardmarkt
13:00 uur Eerste introductielessen*
14:00 uur Start live uitzending E-FM
14:30 uur Demonstratie leraren team
15:00 uur Introductielessen*
16:30 uur Demonstratie lerarenteam
17:00 uur Introductielessen
17:00 uur Einde open dag start avondprogramma

* Overige introductielessen om:
13:00, 13:30, 14:15, 15:00, 15:15, 16:30, 17:00, 17:30, 18:15, 18:45,

De opening van het nieuwe ski- en snowboard seizoen wordt gevierd met de volgende activiteiten:

2de hands ski & snowboardbeurs
Tijdens de open dag is er tevens een 2de hands ski- en snowboardbeurs. Voor leuke prijzen kunt u materiaal aanschaffen. U vindt vast wel net dat ene koopje! Heeft u zelf nog oude wintersportspullen op zolder liggen? Lever ze dan in bij een van de Gunneman winkels en verdien er geld mee.
Voor meer informatie kijk op www.ski-beurs.nl.

Wintersport Informatiemarkt
Op de wintersport informatiemarkt staan tal van bedrijven, instellingen en verenigingen die zich bezig houden met wintersport gerelateerde zaken. Zo wordt er informatie gegeven over reizen, skigebieden, skiclubs, verhuur van skiboxen, groepsreizen, winterklaar maken van de auto, sneeuwkettingen en nog veel meer.

Skigebied Valloire is aanwezig
Ook dit jaar is het skigebied uit Frankrijk weer aanwezig. Zij kunnen u alle informatie geven over het mooie skigebied in de Franse bergen.

Heesbeen Kinderspeldorp
In samenwerking met Heesbeen Attractieverhuur is er op de open dag een leuk kinderspeeldorp gebouwd met diverse attracties voor de kinderen.

Demonstraties van het lerarenteam:
De ski- en snowboardleraren laten zien wat zij allemaal in huis hebben met de diverse disciplines. Spectaculair schouwspel zowel vanuit het restaurant als vanaf de piste waar u gelijk de kou van de sneeuw kunt ervaren. Demo om 14:30 uur en 16:30 uur.

Blij dat ik Glij baan
Eigenlijk voor de kinderen maar ook heel leuk voor de ouders. Met een rubberband door de sneeuwbaan naar beneden.

Schminken
Kinderen kunnen zich gratis laten schminken in de schminkkraam.

Ballonnenwedstrijd en kleurwedstrijd
Win een kinderfeestje bij Montana Snowcenter. Komt jou ballon het verst dit jaar? Of ben jij beter in tekenen. Tekenen en een ballon oplaten mag natuurlijk ook!

Restaurant aanbiedingen
In het restaurant heeft u niet alleen uitzicht op de piste, er is ook een leuk menu voor u samengesteld tijdens de open dag.

Diverse entertainment acts
Laat je verbazen door de gekke, leuke en aparte acts die op de open dag rondlopen.

Live vanaf de piste: Omroep Eindhoven
Tijdens de open dag van Montana Snowcenter zal Omroep Eindhoven live vanaf de piste uitzenden. De uitzending is te beluisteren via de frequenties FM 94.0 en FM 106.6 (ether) en op de kabel op FM 94.4. U kunt ook online luisteren op internet.
Voor meer info kijk op www.omroepeindhoven.nl

Toegang gratis!
De toegang tot de open dag is gratis. Voor een proefles skiën of snowboarden hebben wij een gereduceerd tarief.

Introductielessen Skiën en snowboarden
Tijdens de open dag is het mogelijk om een introductieles te volgen met fikse kortingen:
slechts ¤10 voor een introductieles, vooraf reserveren (normaal ¤ 24,75). U dient wel te reserveren om teleurstelling te voorkomen. Bel met 040 - 207 18 88 om te reserveren, wij helpen u graag.

Prijzenfestival
Tijdens de open dag kunt u de flyer inleveren om mee te dingen naar de meer dan 500 prijzen waaronder:
een reischeque TUI t.w.v. 1000,-,
Short-ski vakantie Attraction Ski v.a. ¤399,-
Kledingcheque Gunneman t.w.v. ¤ 250,-
Navigatiesysteem t.w.v. ¤
MP3 Autoradio's t.w.v. ¤
Bavaria Thuistap
Unigarant vakantiepakketten
Blizzard Skisets
Ski- en snowboard arrangementen
Coca-Cola Gadgets
Zembla funpakket
Rentala Skibox
En verder: Jacks, T-shirts, wintersport Gadgets, Indoor kart kaarten, wasbonnen, Caps, keycords, openers, toys, sneeuwkettingen, handschoenen, tassen, Centerparcs zwemkaarten, kanotochten, rugzakken en nog veel meer...




Ingezonden persbericht