FloraHolland


FloraHolland loopt mee met de '4 mijl van Groningen'

EELDE (persbericht 29 september 2005) - FloraHolland vestiging Eelde neemt voor de tweede keer deel aan de '4 Mijl van Groningen' die op zondag 9 oktober a.s. plaatsvindt. Vestiging Eelde doet met twee teams, bestaande uit medewerkers en kopers, mee aan de bedrijvenloop.

In 2004 heeft vestiging Eelde met een team medewerkers voor het eerst meegedaan aan de 4 Mijl van Groningen, het grootste loopevenement van Noord Nederland. De afstand van de bedrijvenloop bedraagt 6437 meter en gaat van de Hortus in Haren naar het centrum van Groningen.

Na het succes van vorig jaar wil vestiging Eelde de deelname dit jaar uitbreiden. Naast een hardloopteam met medewerkers is het team nu uitgebreid met een aantal kopers.

De opbrengst van de '4 mijl Groningen' gaat elk jaar naar een goed doel. Dit jaar staat de bedrijvenloop in het teken van de Charity Run en de opbrengst gaat dit keer naar de Stichting Beatrixoord, het revalidatiecentrum van Noord Nederland, dat honderd jaar bestaat. Met het geld dat bij elkaar wordt gebracht steunt de '4 Mijl van Groningen' de bouw van een proefwoning bij het revalidatiecentrum. Deze proefwoning bestaat uit een volledig aangepast appartement, waarin (rolstoel)patiënten aan het einde van hun revalidatieperiode, zo mogelijk samen met hun partner, met behulp van aangepaste apparatuur kunnen oefenen in het zelfstandig wonen.


---