FloraHolland


Regionale vestigingen FloraHolland op Floral Movement

BLEISWIJK (29 september 2005) - Op 9 en 10 oktober a.s. presenteren de vestigingen Bleiswijk, Venlo en Eelde zich gezamenlijk op de beurs Floral Movement in Nieuwegein. Floral Movement is een beurs die zich volledig richt op de bloemist/winkelier. Met (inter)nationale topactiviteiten, demonstraties door toparrangeurs en wedstrijden wordt de bezoeker gedurende twee dagen geïnspireerd. FloraHolland is hoofdsponsor van de boekettenwedstrijd en de innovatiewedstrijd Levend Groen (FloraHolland Intropoint).

Floral Movement 2005 kenmerkt zich ten opzichte van Floral Movement 2004 door meer show en aandacht voor vakmatige en creatieve toepassingsmogelijkheden. De beurs is groter dan vorig jaar, omdat nu ook de bovenverdieping in gebruik wordt genomen.

Met het beursthema 'FloraHolland, wijst u de weg brengt FloraHolland de dienstverlening van de drie regionale vestigingen van FloraHolland onder de aandacht.

Floral Movement 2005 wordt gehouden in de HomeBoxx, Symfonielaan 1 te Nieuwegein. FloraHolland heeft standnummer 59 (begane grond). De stand van FloraHolland bevindt zich naast de stand van Bloemenbureau Holland.

Openingstijden Floral Movement:
zondag 9 oktober van 10.00 - 18.00 uur;
maandag 10 oktober van 10.00 uur - 22.00 uur.

De toegang is gratis op vertoon van de speciale en compleet ingevulde toegangskaart. Toegangskaarten worden door de VBW toegestuurd aan alle bloemist/winkeliers in Nederland. U kunt ook kaarten aanvragen via www.floralmovement.nl. Meer informatie over de beursdeelname van de regionale vestigingen is verkrijgbaar bij Nancy Bierman, communicatiemedewerker, FloraHolland vestiging Bleiswijk, T 010-529 7200.


---