Ingezonden persbericht


RAMSES SHAFFY REIKT EIGEN CD UIT

Zondag 9 oktober reikte Ramses Shaffy de CD Zing-Vecht-Huil-Bid-Lach-Werk en Bewonder, ode aan Ramses! uit aan solisten Vera Mann, Mylène d'Anjou en Frans van Deursen. De CD van de gelijknamige theatershow die momenteel door Nederland tourt, is opgenomen tijdens de première van de voorstelling in de Stadsschouwburg Eindhoven. Ramses zingt de Cantate mee op de CD en is te horen in een dankwoord aan de medewerkers van de "fantastische voorstelling, waarin door deze jonge mensen het repertoire dat ik ooit zelf zong en schreef is gebracht".

Ramses Shaffy sprak bij de uitreiking ook een dankwoord. "ik ben erg gecharmeerd van jullie, ik ken jullie pas kort, maar ik houd van jullie". Hij was vol lof over het orkest o.l.v. Nico van der Linden "een oude vriend uit een merkwaardig verleden". Ook bedankte hij Cor Franc, de initiatiefnemer van het hele project, zowel de ode aan Ramses, het Ramses Shaffy Songbook als de CD. "zonder hem was dit allemaal niet gebeurd".

In de voorstelling en de CD worden de hits afgewisseld met minder bekende en zelfs nooit eerder, door Cor Franc ontdekte, uitgevoerde Shaffy-songs. Deze staan ook in het onlangs uitgebrachte Songbook. De solisten vertellen elk een eigen ervaring die ze hadden van hun ontmoeting met Ramses Shaffy. Het is een prachtige voorstelling, zoals Ramses zegt "alles komt bij elkaar", welke met passie en liefde gemaakt en gebracht is.

Meer informatie: www.zingvecht.nl

Songs 4 ever BV
Juliette Pieters
06-51716232 / 035-6289832


---- --