Politie Gelderland-Midden

Giesbeek - man aangehouden wegens bedreiging

Publicatiedatum: 9-10-2005 13:24:28

De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag in Giesbeek een 46-jarige man uit Velp aangehouden wegens bedreiging. De man zou zijn 35-jarige vriendin hebben bedreigd met geweld. Problemen in de relatiesfeer zouden daaraan ten grondslag liggen. Het slachtoffer was op bezoek bij familie. De Velpenaar zou telefonisch gedreigd hebben om daar de boel kort en klein te komen slaan. Kort daarop verscheen de Velpenaar daadwerkelijk aan de deur. Nadat er vergeefs op de man was ingepraat om hem kalm te krijgen zou de Velpenaar een klauwhamer uit de auto hebben gehaald. Een van de familieleden wist de Velpenaar echter naar de grond te werken en hem daar in bedwang te houden. Intussen was de politie gewaarschuwd die de man aanhield. De Velpenaar is voor verder verhoor ingesloten. Door de 35-jarige vrouw is aangifte gedaan.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---

Westervoort - vechtpartij op kermis: man aangehouden
Publicatiedatum: 9-10-2005 13:23:57

De politie heeft op het kermisterrein in Westervoort in de nacht van zaterdag op zondag een 38-jarige inwoner van die plaats aangehouden op verdenking van mishandeling. De man raakte omstreeks middernacht betrokken bij een vechtpartij en zou daarbij een 49-jarige man uit Duiven geslagen hebben. De twee zouden bekenden van elkaar zijn. Volgens getuigen zou het slachtoffer ook met glas in zijn gezicht geslagen zijn. De man raakte hierbij gewond. De oorzaak van de ruzie ligt vermoedelijk in de relationele sfeer. De politie onderzoekt de zaak en sluit niet uit dat er meerdere betrokkenen zijn.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---

Heteren-verkeersongeval:bromfietser gewond en hond gedood
Publicatiedatum: 9-10-2005 13:22:52

Een 35-jarige Arnhemmer is vrijdag in Heteren gewond geraakt bij een verkeersongeval. De hond van een 65-jarige man uit die plaats kwam hierbij te overlijden. De Heterenaar liep omstreeks 16.15 uur op de Uilenburgsestraat met zijn hond. Op het moment dat de Arnhemmer met zijn bromfiets het tweetal passeerde stak de hond de rijbaan over. Het lukte de Arnhemmer niet meer om de hond te ontwijken waardoor er een aanrijding ontstond. De Arnhemmer liep daarbij een hoofdwond op en werd naar het ziekenhuis gebracht. De hond overleed terplekke.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---