Politie Midden- en West Brabant


TILBURG, 6 oktober 2005

Uitwisseling leidinggevenden politie Midden en West Brabant en Zeeland

Met ingang van maandag 10 oktober 2005 gaat de heer A. Graafland de functie bekleden van plaatsvervangend districtschef in het district Bergen op Zoom. Hij is momenteel werkzaam als districtschef van politie Zeeuwsch-Vlaanderen. Graafland zal in het kader van een uitwisselingsprogramma tussen beide politieregios voor enkele jaren naar het politiekorps Midden West Brabant gaan.

In hetzelfde kader gaat de heer mr. T. Slingerland van het korps Midden- en West Brabant, met ingang van 1 november a.s. voor enkele jaren binnen politie Zeeland de functie van divisiechef Recherche bekleden.

Al enige tijd werken de politiekorpsen Midden- en West Brabant en Zeeland op enkele terreinen samen. Momenteel worden de banden nog nauwer aangehaald en één element daaruit is de mogelijkheid van personeelsuitwisseling. Dit heeft uitgemond in deze
functie-uitwisseling op leidinggevend niveau.

De politie Midden en West Brabant ziet het uitwisselingsprogramma als een verrijking van de mogelijkheden voor leidinggevenden om zich elders te bekwamen en menen dat management development ook op deze manier uitstekend vorm krijgt.

Auteur: Enny de Wit