Gemeente Schiedam

Uitnodiging perspresentatie resultaten Grotestedenbeleid 2000 * 2004

Op maandagmiddag 10 oktober presenteert het college van Schiedam de resultaten van het MOP 2000 * 2004. De presentatie is op maandag 10 oktober om 17.30 uur in het Proeflokaal Hoppe, Nieuwe Haven 103 in Schiedam.

Voor deze presentatie zijn, behalve de pers, ook raadsleden en partners in het grotestedenbeleid uitgenodigd. Dit zijn onder meer het Sobo, Woonplus, Stichting Welzijn Schiedam. Politie Rotterdam Rijmond, ondernemers en winkeliers, allochtone zelforganisaties en onderwijsinstellingen. Tijdens de presentatie zullen deze partners ook om hun reactie worden gevraagd.

Het college nodigt de pers uit om bij deze informele presentatie aanwezig te zijn zodat u als één van de eersten kennis kunt nemen van de resultaten van het MOP 2000 * 2004 en de reacties hierop kunt vernemen van de partners in de stad.

Schiedam heeft in een aantal verantwoordingsrapportages aangegeven wat is bereikt op de met het Rijk afgesproken prestatievelden op het gebied van werk, arbeidsmarkt en scholing; ondernemingsklimaat en bereikbaarheid; wonen, leefbaarheid en veiligheid; sociale infrastructuur en kwetsbare wijken. Deze rapportages worden komende maandag uitgereikt. Voor de pers zijn de verantwoordingsrapportages desgewenst (en onder embargo) van tevoren beschikbaar. Bel of mail mij even als u ze toegestuurd wilt krijgen of komen afhalen.

Graag tot ziens op 10 oktober

Jan Langstraat,
Gemeente Schiedam, bureau Communicatie
010-2465552 of 06-51336529