RTL Group


Janine op brandstapel in 'Goede Tijden, Slechte Tijden' bij RTL 4 GTST-gastrol van Richard Krajicek op dinsdag 11 oktober

Het nieuwe seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden heeft de afgelopen weken al voor veel emotionele, schokkende en spannende momenten gezorgd. De dood van Yasmin en Valerie, de ontdekking van Laura dat Dennis haar zoon Arnie is en de ontvoering van Janine. Op maandag 17 oktober wordt daar een schepje bovenop gedaan. In die aflevering is namelijk te zien hoe Janine op de brandstapel terecht komt en moet vrezen voor haar leven terwijl de vlammen om haar heen oplaaien.

In de spannende start van het nieuwe seizoen heeft de kijker kunnen zien dat Janine werd ontvoerd door Ray. Na het beëindigen van hun relatie, besluit Ray het klooster in te gaan om tot zichzelf te komen. Dit heeft echter niet het beoogde effect want Ray raakt steeds meer geobsedeerd door Janine en ziet het als zijn roeping om haar te beschermen tegen Ludo Sanders. Dit resulteert in haar ontvoering naar het klooster waar Ray Janine verstopt voor de buitenwereld. De enige die erachter komt dat ze daar zit, is zuster Vincenza. Maar al snel blijkt dat Janine geen hulp van deze non hoeft te verwachten. Vincenza heeft een verleden waar zij Janine en Ray voor wil laten boeten. Zelfs zo erg dat Janine op de brandstapel belandt en de grote vraag is of ze op tijd wordt gered.

Richard Krajicek

In de uitzending op dinsdag 11 oktober is een gastoptreden van Richard Krajicek te zien. In de Rozenboom wordt een veiling georganiseerd door Laura Selmhorst voor de Richard Krajicek Foundation. Verschillende sporters worden hier geveild voor het goede doel. Maar al snel blijkt dat Laura geen sporters heeft geregeld. Nina krijgt bij het zien van de toptennisser vlinders in haar buik en besluit met behulp van de creditcard van haar vader een bod te doen.

Uitzending: RTL 4, dinsdag 11 oktober (Richard Krajicek) en maandag 17 oktober (brandstapel), tussen 20.00 en 20.30 uur.

Fotomateriaal van deze scenes is op te vragen bij RTL Nederland Mediadocumentatie, 035-6718553.


---

---------------
Noot aan de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met Susanne van der Klugt, persdienst RTL Nederland via tel. 035-6718939 of via susanne.van.der.klugt@rtl.nl.

© 2005 RTL Nederland / IP