Gemeente Woerden

5 oktober 2005

Inloopavonden speelplaatsontwerpen Harmelen

Dinsdag 11 en woensdag 12 oktober in H20-gebouw in Harmelen, Groenendaal 1b. Aanvang 19.30 uur.

De gemeente Woerden is momenteel bezig met het opstellen van het speelplaatsenbeheersplan voor Harmelen. In dit plan kunt u terugvinden welke speelplaatsen opnieuw aangepast, ingericht of aangelegd moeten worden, zodat die weer voldoen aan de laatste eisen op het gebied van veiligheid en bereikbaarheid.

De gemeente Woerden nodigt u van harte uit om de conceptontwerpen te bekijken. Er worden twee avonden georganiseerd. Dinsdag 11 oktober kunt u de ontwerpen van alle speelplaatsen boven de Oude Rijn bekijken (Houtduif, Meerkoet, Oudeland, Tiendweg, Waterhoen, Koperwiek en Fuut).

Woensdag 12 oktober kunt u de ontwerpen bekijken van de speelplaatsen in de Molenwijk en alles tussen Kerkweg en Dorpsstraat (Kastanjelaan, Kloosterweg, 2x Korenmolen, Middenmolen, Dammolen, Standerdmolen, Walmolen en Middenmolen).

Beide avonden starten om 19.00 uur en duren tot 21.00 uur. Tijdens deze bijeenkomsten zijn mensen aanwezig om uw vragen te beantwoorden en uitleg te geven. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer De Bruin van de afdeling Beheer en Onderhoud, telefoon 0348428616.