Gemeente Den Haag

oktober (2005)
Opname TV West-programma Agnes in de buurt in Vadercentrum Adam (10 oktober)

Agnes Kamstra is op dinsdag 11 oktober te gast in Vadercentrum Adam in het Haagse Laakkwartier. Zij maakt daar samen met wijkbewoners het TV West-programma Agnes in de buurt. De opname vindt plaats in Vadercentrum Adam in het Haagse Laakkwartier. Wijkbewoners zijn van harte welkom.

Het programma
Het nieuwe programma Agnes in de buurt wordt elke maandag uitgezonden op TV West. In deze serie maakt Agnes op geheel eigen wijze portretten van de buurt en zijn bewoners en presenteert deze tijdens een interactieve show in het buurthuis.

De opname
De tweede aflevering van Agnes in de buurt speelt in het Haagse Laakkwartier. In de voorbereidingen is gesproken met wijkbewoners over de specifieke problematiek en de leuke kanten van deze bekende wijk. De opname van dit programma vinden van tevoren plaats en wel op dinsdagavond 11 oktober van 19:30 - 21:00 uur in Vadercentrum Adam aan het Jonckbloetplein 24 in Den Haag. Wijkbewoners zijn van harte welkom om de opnames bij te wonen.

De locatie
Vadercentrum Adam is een buurtvoorziening voor mannen vanaf 18 jaar uit verschillende culturen. Het doel is om de belangen van deze mannen door middel van verschillende activiteiten te behartigen. Deze activiteiten bevinden zich op het terrein van educatie, recreatie, samenlevingsopbouw, kunst en cultuur en opvoedingsondersteuning.

De uitzending
TV West zendt deze aflevering van Agnes in de buurt uit op maandag 17 oktober om 17.40 uur, 19.40 uur en vervolgens elk uur. Voor overige uitzendtijden zie www.rtvwest.nl of tv west teletekst.