Dienstenbond CNV

Procedure rondom beëindiging van het dienstverband bij BIC Europackaging B.V.
11-10-2005

Als ik goed ben geïnformeerd, hebben alle medewerkers van BIC Europackaging B.V. het verzoekschrift tot ontbinding van de arbeidsovereenkomst van werkgever ontvangen. Leden van de CNV Dienstenbond kunnen zich laten bijstaan door een juridisch medewerker. Daarnaast kan in overleg met een medewerker van het Financieel Adviesbureau van de CNV Dienstenbond worden bezien hoe de schadeloosstelling het best kan worden aangewend.

Voor het voeren van de verweerschriftprocedure kunt u zich wenden tot mevrouw Dekkers, één van onze juridisch medewerkers. U als lid heeft recht op deze juridische bijstand. Mevrouw Dekkers ontvangt graag uiterlijk vrijdag 14 oktober 2005 een kopie van de door u ontvangen stukken, te weten het verzoekschrift met bijlagen en de begeleidende brief.

U kunt de stukken sturen naar:

CNV Dienstenbond
t.a.v. mevrouw E.C.M. Dekkers
Bomansplaats 3
5611 NT EINDHOVEN

Verder heeft een aantal van u aangegeven geïnteresseerd te zijn in een gesprek met een medewerker van het Financieel Adviesbureau van de CNV Dienstenbond. Ook dat is voor u geregeld.

Dinsdag 18 oktober 2005
om 17.00 uur
in de kantine van BIC

De heer Lonsain zal een presentatie verzorgen en uw vragen rondom de aanwending van de schadeloosstelling en de uitkering beantwoorden.

Mocht u naar aanleiding van deze info nog vragen hebben, dan hoor ik het graag.
U kunt mij bereiken via 040-2116674 of k.baelemans@cnvdibo.nl