Politie Zeeland


---


O-6611-2005 Diefstal uit boot

In een boot die gelegen is aan de Werkhavenweg in Bruinisse is afgelopen weekend ingebroken.
Uit de boot werd computer- en fotoapparatuur weggenomen. Het schadebedrag is niet bekend.

W-6612-2005 Inbraak in strandpaviljoen
Tussen maandag 00.00 en 10.00 uur werd ingerboken in een strandpaviljoen in Zoutelande.
Vermoedelijk is/zijn de dader(s) het pand binnengekomen door een raam te verbreken. Uit het gebouw werden sigaretten, geld en drank weggenomen.

Z-6613-2005 Verkeersongeval
Omstreeks 13.30 uur gistermiddag heeft een aanrijding plaatsgevonden in de Hypoli D Huartlaan in Sluiskil.
Een geparkeerd staande personenauto, bestuurd door een 36-jarige Duitser uit Moormerland, reed plotseling weg en zag bij deze manoeuvre een 45-jarige fietser uit de gemeente Terneuzen over het hoofd. Door de aanrijding die volgde, liep de Terneuzenaar een ingedeukte ruggewervel en een verwonding aan zijn elleboog op. Hij is overgebracht naar het ziekenhuis.

O-6614-2005 Auto over de kop
Op de A58, ter hoogte van Waarde, is gisteravond rond 20.54 uur een auto over de kop geslagen.
De aandacht van een 30-jarige automobilist uit Goes, was een moment afgeleid van het verkeer, waardoor hij te laat doorhad dat hij te snel inliep op een voorganger (die langzamer reed). Hij maakte hiervoor een stuurcorrectie waarna de auto in de berm en daarna in de sloot belandde. De auto is total loss verklaard en is geborgen door een takelbedrijf. De man hield geen letsel over aan het ongeluk.

O-6615-2005 Verkeersongeval
In Goes, op de rotonde aan de Kloetingseweg/Buys Ballotstraat, heeft vanmorgen rond 07.21 uur een aanrijding plaatsgevonden.
Een 38-jarige automobilist uit Etten Leur liet, bij het oprijden van de rotonde, een fietser voorgaan, en moest hiervoor remmen. Dit werd te laat opgemerkt door een 21-jarige automobilist uit Yerseke die achterop zijn voorganger reed. Beide voertuigen beschadigden door de aanrijding.

Z-6616-2005 Inbraak in bedrijf
In een bedrijf aan de Van Kinsbergenlaan in Terneuzen is, tussen gisteravond 18.00 uur en vanmorgen 07.30 uur, ingebroken.
Uit het pand is computerapparatuur meegenomen en een geldbedrag van enkele honderden euro's. Ook werden er vernielingen aangericht om het pand binnen te komen. Het schadebedrag is nog niet bekend.

Z-6617-2005 Aangehouden in bus
Een 16-jarige jongen uit de gemeente Sluis is vanmorgen rond 08.49 uur aangehouden door de politie.
De jongen was op heterdaad betrapt toen hij op de stoelen van een lijnbus aan het schrijven was. De jongen is overgebracht naar het politiebureau en wordt daar nog verhoord.

Op de grens van land en water leveren de 1000 medewerkers van politie Zeeland zelfstandig en in samenwerking met anderen een "bijdrage op maat" aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid binnen de Zeeuwse samenleving en haar 15 miljoen gasten. Professioneel en integer met afwisselend werk met een wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.
Politie Zeeland biedt politiezorg op maat door in elke Zeeuwse gemeente één of meer wijkteams te laten werken. Daarvoor is in elke gemeente een politiebureau.





Politie Zeeland