Gemeente Bernheze


Huldiging sportkampioenen 2005

In januari 2006 worden de sportkampioenen van Bernheze van het jaar
2005 gehuldigd. Hiervoor komen in aanmerking alle sporters die in 2005 een kampioenschap hebben behaald op provinciaal, nationaal, Europees of wereldniveau. Voor de jeugdhuldiging kunnen ook regionale kampioenen worden aangemeld.
Verder kunnen ook sporters die in 2005 een zeer bijzondere prestatie hebben geleverd worden gehuldigd. Dat hoeft dus niet per se een kampioenschap te zijn.

Er worden twee bijeenkomsten georganiseerd, een voor de senioren op zaterdag 28 januari in Zaal Kerkzicht in Loosbroek en een voor de jeugd op zondag 29 januari in Uitgaanscentrum Lunenburg in Loosbroek. Alle sportverenigingen in de gemeente Bernheze zijn aangeschreven om hun kampioenen aan te melden.

Geen lid van Bernhezer sportvereniging
Kampioenen die geen lid zijn van een Bernhezer sportvereniging kunnen zich ook aanmelden. U kunt hiervoor onderstaande formulieren gebruiken.

Nominaties sportman, sportvrouw, sportploeg vrijwilliger 2005 Ook mag u iemand nomineren als sportman, sportvrouw of sportploeg van het jaar, of als vrijwilliger van het jaar (voor iemand die zich jarenlang geheel vrijwillig heeft ingezet voor een sportvereniging).

Ook hiervoor vindt u onderstaand de benodigde formulieren.

Aanmeldingsformulier sportkampioenen Bernheze
Aanmeldingsformulier nominatie sportman, -vrouw, -ploeg van het jaar Aanmeldingsformulier sportvrijwilliger van het jaar