2e persbericht van dinsdag 11 oktober 2005

Eindhoven 11-10-2005 - Berichten uit de regio

Son: Steen vernielt autoruit

Dinsdagmorgen rond 10.10 uur heeft een onbekende een steen gegooid vanaf een viaduct over de A58. De steen is gegooid vanaf het viaduct van de Huizingalaan in Eindhoven. Hij raakte de voorruit van een auto die bestuurd werd door een 42-jarige man uit Veldhoven. De ruit verbrijzelde, de man raakte niet gewond. Hij heeft aangifte gedaan ter zake poging tot doodslag en vernieling. De politie is een onderzoek gestart. In dit verband is de politie op zoek naar getuigen. Zij kunnen bellen met de politie in Best, 0900 8844.

Vlierden: Spoorboomvernielers niet meer verdacht

De drie 18-jarige mannen uit Ommel die afgelopen zaterdag op de Vlierdenseweg zijn aangehouden omdat ze verdacht werden van de vernieling van een spoorboom zijn voor de politie niet meer verdacht. Aanvankelijk wezen de feiten in hun richting en werden ze in de buurt van de vernielde spoorboom aangehouden. Na verhoor op het bureau bleek niet dat ze de vernieling hadden gepleegd. Daarna zijn ze in vrijheid gesteld. (zie ook het 2e persbericht van zaterdag 8 oktober)

Geldrop: Computer gestolen bij inbraak

Bij een inbraak in een bedrijf aan het Emopad is een computer met flatscreen-monitor gestolen. Aan de voorkant van het gebouw is een raam opengebroken. De inbraak gebeurde tussen maandag 16.00 uur en dinsdag 7.00 uur.

Nuenen: Hennepkwekerijen gevonden

Op het Kremersbos zijn dinsdagmorgen bij vier bewoners hennepkwekerijen gevonden. In een berging was een kwekerij met 50 planten. Bij een andere bewoner stonden 92 planten in de berging en 148 in een vrachtauto. Bij de derde bewoner stonden in de berging 80 planten en de vierde had een caravan met 64 planten en een berging met 132 planten. Alle planten, de apparatuur, de vrachtauto en de caravan zijn in beslag genomen. Tegen de kwekers wordt proces-verbaal opgemaakt.

Aarle-Rixtel: Woninginbraak

In de nacht van maandag op dinsdag is ingebroken in een woning aan de Kannelustweg. De achterdeur is opengebroken en uit de woning verdwenen een laptop, een palmtop, een gsm en twee portemonnees met pasjes en een gering geldbedrag.