Politie Limburg-Noord

Politie houdt 10 winkeldieven aan
Datum: 11-10-2005
Tijd bericht: 16:55
Plaats: Limburg-Noord
De politie Limburg-Noord heeft in de afgelopen week in totaal 10 personen aangehouden op verdenking van winkeldiefstal. Tegen twee van hen zal proces-verbaal worden opgemaakt, één is doorverwezen naar halt, drie zijn in verzekering gesteld en twee van hen zijn beboet.

District Roermond

In het district Roermond zijn de afgelopen week vier verdachten aangehouden op verdenking van winkeldiefstal. Twee van hen zijn in verzekering gesteld en tegen twee zal proces-verbaal worden opgemaakt.

Een 41-jarige vrouw uit Roermond is vrijdagavond aangehouden nadat zij uit een winkel aan het Munsterplein in Roermond cosmetica had proberen te ontvreemden. Hierbij werd ze betrapt door een beveiligingsmedewerker. Bij haar aanhouding pleegde de vrouw verzet. De beveiligingsmedewerker liep hierbij letsel aan zijn vinger op. Op het politiebureau bleek de vrouw ook in een andere winkel in Roermond cosmetica gestolen te hebben. De vrouw is in verzekering gesteld.

De politie heeft zondagmiddag een 43-jarige vrouw uit Breda en een 41-jarige man eveneens uit Breda aangehouden nadat zij met een geprepareerde tas kleding hadden ontvreemd uit een winkel aan de Stadsweide in Roermond. Zij zijn voor verhoor overgebracht naar het politiebureau en tegen hen zal proces-verbaal worden opgemaakt.

District Venlo

In het district Venlo zijn de afgelopen week twee verdachten aangehouden op verdenking van winkeldiefstal. Eén is beboet tegen de ander zal proces-verbaal worden opgemaakt.

Een 64-jarige vrouw uit Herne (Duitsland) is vrijdagmiddag op heterdaad betrapt bij een winkeldiefstal in een winkel aan de Straelseweg in Venlo. De waarde van het ontvreemde goed was enkele euro's. De vrouw heeft een boete gekregen van 125 euro en werd na verhoor in vrijheid gesteld.