In samenwerking met Jong MKB:
Succesvol zakendoen via het web

* Binnen een maand een complete website

* Verhoog uw omzet of verlaag uw kosten via internet

Kennisvouchers voor een dag gratis consulting

Dinsdag 11 oktober
Media Plaza - Utrecht

18.00 - 22.00 uur

Programma

Het programma van deze workshop kent twee sporen. Een voor ondernemers die reeds een website hebben en een voor ondernemers die de gang naar het internet nog moeten maken en geen website hebben. Deze workshop wordt in samenwerking met Jong MKB Utrecht speciaal georganiseerd voor jonge ondernemers*.

18.00 Ontvangst met eenvoudige maaltijd.

18.30 Welkom en introductie door voorzitter Jong MKB. Praktijkvoorbeeld van een Utrechtse onderneming die enkele jaren gelden de stap naar het internet waagde en thans zeer succesvol zaken doet via het web.

18.40 Spoor 1 - "Een succesvolle website in 5 stappen". Voorbereiding en stappenplan voor het opzetten van uw eigen website.
18.40 Spoor 2 - Verhoog uw verkopen of verlaag uw kosten via internet".
Strategie voor succesvolle internet activiteiten. Hoe sluiten online processen aan uw huidige praktijk?

20.00 Pauze met koffie en thee

20.20 Spoor 1 - "Content management". Onderhoudt zelf de informatie op uw website met een content management systeem (CMS).
20.20 Spoor 2 - "Zoeken en gevonden worden". Goede vindbaarheid verhoogt de omzet. Realiseren van u een toppositie binnen de zoekresultaten.

20.50 Discussie aan de hand van vragen.

21.15 Afsluiting en netwerkborrel

22.00 Einde

* Schrijf hier in

Waar gaat de workshop over?
Nog steeds zijn er veel websites die blijven steken in de fase van de 'brochure op internet', waardoor ze niet de resultaten opleveren die met de juiste aanpak mogelijk zijn. Uw internetactiviteiten zullen meer succesvol zijn wanneer er een goede strategie aan ten grondslag ligt. Als deelnemers aan deze workshop wordt u geholpen een succesvolle koers in te zetten om uw bestaande of nieuwe website renderend te maken. U leert onder andere:

* Hoe u tot concrete, praktische internetideeën komt.
* Hoe u tot een op uw eigen praktijk gericht plan komt, waarmee u meteen aan de slag kunt.

* Hoe u een succesvolle internetstrategie opstelt: zoeken en gevonden worden op het internet.

Wat levert deelname u op?
Aan het einde van de workshop hebben deelnemers alle kennis en middelen in handen om binnen één maand tot een succesvolle website voor het bedrijf te komen.

Het programma is zó samengesteld dat de praktijkervaringen van de sprekers nauw aansluiten op uw eigen praktijk. U bedenkt tijdens de workshop een eigen aanpak om uw site sterk te verbeteren. En verder: de deelname is kosteloos. Sterker nog, door gebruik te maken van de I-Nexus tegoedbonnen voor diensten zult u zelfs flink geld besparen. Met deze kennisvouchers krijgt u gratis professionele steun waardoor u na afloop van de workshop direct in uw eigen praktijk aan de slag kunt. Maar ook kan I-Nexus u helpen bij het vinden van een HBO-student die u praktisch kan bijstaan. Dit alles stelt u in staat om binnen enkele weken een effectieve website te hebben (bestaande of nieuwe) die rendeert!

Voor wie is de workshop bedoeld?
Ondernemers die pas enige jaren in business zijn.

I-Nexus partners
Opdrachtgever voor deze workshop is de Taskforce Innovatie regio Utrecht. Opdrachtnemer en organisator van de workshop zijn Sandfire en de Stichting Media Plaza.

Wilt u ook partner van I-Nexus worden?
Neem dan contact met I-Nexus op via info@i-nexus.nl.

I-Nexus - MAIL: info@i-nexus.nl - TEL: +31 (0)30 291-4156 - FAX: +31 (0)30 291-4144 - MEER informatie...