FloraHolland


Vernieuwde versie EAB en KLOK-aanbod Rijnsburg in Floranet

RIJNSBURG (11 OKT. 2005) - De aanbodsbank Rijnsburg in Floranet bestaat alweer vijf jaar. Reden genoeg om verbeteringen door te voeren die vooral het zoeken naar een artikel nog eenvoudiger maken. De trend hierbij is dat kopers steeds vaker (middels een DSL verbinding) intensief gebruik maken van de aanbodsbank op de tribunebank. Kopers op vestiging Rijnsburg kunnen vanaf heden gebruik maken van het vernieuwde (realtime) klokaanbod in Floranet.

Vanuit een hoofdgroep kunt u direct door naar het veilgroepenoverzicht. U komt daar door op het icoon met veilingklokjes te klikken. Veilgroep is een hyperlink geworden waarop geklikt kan worden. U krijgt dan een compleet van A tot Z overzicht per product cq partij. In dat overzicht staat per partij ook het rijnummer aangegeven waarop u door kunt klikken. Wanneer u op het rijnummer van de betreffende partij klikt, dan krijgt u de veilvolgorde van die rij. De betreffende partij is dan blauw gemarkeerd zodat u niet onnodig opnieuw hoeft te zoeken. Dit resultaat krijgt u al met 3 muisklikken!

Als extra informatie zijn per partij het aantal eenheden maal inhoud en fustcode toegevoegd. Ook zijn de zoek mogelijkheden binnen het EAB aanbod eenvoudiger gemaakt. Het EAB aanbod voor de volgende veildag is rond het middaguur al beschikbaar in Floranet. De opbouw van het EAB aanbod loopt tot de volgende veildag, 5:00 uur. Na 5:00 uur gaat dit over in KLOK aanbod. Vanaf 6:00 uur ziet u het KLOK aanbod realtime aftellen. Op die manier krijgt u een helder inzicht in wat er gestaan heeft, en wat er nog gaat komen. De doorlooptijd is 1 minuut.

Floranet voor kopers is meer dan alleen een aanbodsbank. Kopers kunnen ook dagcijfers en/of periodestatistieken van alle vestigingen van FloraHolland opvragen tijdens en na het veilen. Tevens kunnen kopers hun eigen dagtransacties opvragen van deze week en de vorige week. De abonnementskosten Floranet bedragen 75,- per jaar. Transactiegegevens kosten per overzicht 0,04. Statistieken kosten per overzicht 0,16. Aanbodsinformatie is gratis! Voor informatie over Floranet kunt u contact opnemen met de afdeling E-Services. T 071 - 409 46 70 of mail: e-services.rijnsburg@floraholland.nl


---