Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

In restaurant De Witte Raaf in Noordwijk presenteerde Relais du Centre Restaurants maandag 10 oktober jl. de zesde aflevering van het glossy magazine De Smaak van Relais. Bovendien werden zes nieuwe leden voorgesteld van het samenwerkingsverband van restaurateurs: Quatre Bras (Best), De Hofstee (Bladel), Kasteel TerWorm (Heerlen), Het Groene Woud (Horst), De Molen (Kaatsheuvel) en Kesselshof (Nederweert).

Presentator Harry Mens, bekend van het tv-programma Business Class is bij deze gelegenheid uitgeroepen tot Ambassadeur van het Genootschap van de Vrienden van het Goede der Aarde, een informele club van restaurateurs "die lekker eten en een goed glas wijn" tot speerpunt hebben verkozen.

De nieuwe Smaak van Relais is wederom tot stand gekomen onder redactie van Beesign Communications met medewerking van Sjanie de Geus; Dick Kikstra tekende voor de fotografie. Smaak 6 verschilt wezenlijk van de voorgaande afleveringen. Er wordt veel aandacht besteed aan de achtergronden van smaak en smaakmakers, boeiend en grensoverschrijdend: van Nederland tot Mongolië, van Taiwan tot Italië. Nieuw is de rubriek "De Culinaire Themamaanden van Relais du Centre Restaurants", die de lezer een indruk geeft met welk thema de Relais-restaurants elke maand gezamenlijk naar buiten treden. Natuurlijk ontbreken ook de recepten niet van de chef-koks in het 124 pagina's tellende magazine.

Luit Ezinga, voorzitter Relais du Centre Restaurants is trots op De Smaak van Relais: "Relais du Centre Restaurants is de enige restaurantorganisatie van naam die een dergelijk fraai magazine op de markt brengt. In een oplage van 90.000 exemplaren wordt de Smaak verspreid onder onze gasten. Dat zijn liefhebbers van lekker eten in een ambiance die kwaliteit uitstraalt. Dat past perfect bij de identiteit van Relais du Centre Restaurants: een samenwerkingsverband van restaurateurs, die zich stuk voor stuk mogen rekenen tot de betere restaurants in Nederland".

EINDE PERSBERICHT