Ingezonden persbericht


Persbericht

KEYNOTE SERGIO GIACOLETTO TIJDENS NEDERLANDSE ORACLE INFORMATION EXPERIENCE

Executive vice-president Oracle over het informatiebeleid bij organisaties

De Meern, 11 oktober 2005 - Vandaag vindt de Oracle Information Experience plaats in de Van Nelle Ontwerpfabriek in Rotterdam. Dit is een grootschalig landelijk congres georganiseerd door Oracle en partners, dat helemaal in het teken staat van de informatievoorziening bij organisaties. Bezoekers worden in een dag op de hoogte gebracht van alle ontwikkelingen op het gebied van Oracle-technologie en -applicaties. Voor dit evenement hebben zo'n 1000 personen zich ingeschreven.

De keynote wordt verzorgd door Sergio Giacoletto, Executive Vice President Europa, Midden-Oosten & Afrika Oracle Corporation. Giacoletto start hiermee zijn tour langs zes Europese steden. Hij zal in zijn keynote ingaan op de huidige situatie van het informatiebeleid van organisaties en de positie die Oracle hierbij inneemt in Europa.

Naast de keynotes hebben bezoekers de gelegenheid meer dan 20 breakout-sessies bij te wonen, waar het volledige Oracle-aanbod uitvoerig besproken en gedemonstreerd zal worden door gebruikers, specialisten van Oracle en van de partners. Ook op de beursvloer kan meer informatie verkregen worden over de producten en diensten van Oracle, alsmede van de business partners. Oracle Information Experience biedt specifieke markt- en productinformatie voor de verschillende sectoren waarin Oracle actief is.

Johan Doruiter, Managing Director Oracle Nederland BV: "Ik ben blij dat zoveel relaties de gelegenheid aangrijpen om het laatste nieuws van Oracle op terreinen als Technologie, Middleware en Applicaties uit eerste hand te horen. Zoveel inschrijvingen toont aan, dat er een groeiende belangstelling is voor efficiënte IT-oplossingen. Ook de aanwezigheid van Sergio Giacoletto verheugt mij bijzonder. Tenslotte toont de interesse aan de kant van onze partners dat we hier een concept initiëren waar veel belangstelling voor is."

Oracle
Oracle is 's werelds grootste leverancier van bedrijfssoftware.

Ingezonden persbericht