Ingezonden persbericht

Negeso vernieuwt website Ireen Wüst

Klaar voor het nieuwe seizoen

NIEUWEGEIN, 20051011 -- 11-10-2005 -- Negeso heeft de website van schaatstalent Ireen Wüst (www.ireenwust.nl) volledig vernieuwd. Het webdesign en functionaliteiten van de website werden daarbij opnieuw vormgegeven. De vorige website, die dateerde van begin 2004 was aan vernieuwing toe. Zodoende is de website volledig gerestyled zodat deze nog beter als informatiebron voor bezoekers kan dienen.


De nieuwe website is niet alleen aan de voorkant aangepast: ook de functionaliteiten zijn uitgebreid. De website is ontwikkeld op de laatste versie van het Negeso Web / Content Management Systeem (W / CMS) en is uitgebreid van twee menu niveaus naar drie. Daarnaast kunnen bezoekers berichten voor Ireen achterlaten via het gastenboek op de website. Tevens is er een dagboek van Ireen te vinden waarin bezoekers alle belevenissen van Ireen op de voet kunnen volgen en zijn Ireens resultaten, ranglijsten en records duidelijk gerangschikt op de website. Bovendien is het design zodanig opgebouwd dat ook de illustraties zelf aan te passen zijn. Tot slot zal in de toekomst een Engelstalige versie van de website beschikbaar zijn.

Ireen Wüst: "Interactiviteit op mijn website vind ik heel belangrijk. Met de nieuwe website kan ik gemakkelijk contact onderhouden met fans en bezoekers van de site, of ik nu in Nederland of in het buitenland ben. Doordat we de site gemakkelijk kunnen onderhouden met het W / CMS kunnen we daarnaast ook snel inspelen op mijn behaalde resultaten en deze op de website plaatsen. Negeso heeft voor de tweede keer een uitstekende site opgeleverd!"

Over Ireen Wüst
Ireen Wüst is een aanstormend en veelbelovend schaatstalent in de TVM ploeg. Ireen heeft tot nu toe uitstekende resultaten geboekt op verschillende schaatstoernooien, zoals eerste plaatsen op de Olympic Oval Finale 2005 in Calgary en op het WK junioren 2005 in Seinäjoki. Daarnaast heeft ze tevens menig wereldrecord verbroken, waaronder de 1000M, 1500M en 3000M voor junioren. Ireen staat als 14e genoteerd op de wereldranglijst (Adelskalender) voor de grote vierkamp.

Over Negeso B.V.
Negeso sponsort Ireen al sinds het begin van haar veelbelovende carrière. Negeso ontwerpt, bouwt en host websites (internet, intranet, extranet) die absolute meerwaarde bieden voor klanten. Negeso heeft de meest uiteenlopende specialisten in dienst, variërend van ontwerpers, ontwikkelaars en systeembeheerders tot project managers. Tevens adviseert Negeso over online vraagstukken als beveiliging, vindbaarheid en online betalingen. De website worden gebouwd op basis van een krachtig Web / Content Management Systeem dat modulair is opgebouwd en naar klanteisen wordt samengesteld.

Negeso B.V. is samen met Perfect for People B.V. onderdeel van Cobumo N.V. In totaal werken er bij Cobumo ruim 150 medewerkers, waarvan 25 bij Negeso.




Negeso B.V.