Gemeente Bronckhorst
---

Gemeente verkoopt snoeihout voor open haard

Hout komt vrij door onderhoudswerkzaamheden

Door onderhoud aan het openbaar groen in de gemeente komt er hout vrij. De gemeente gaat dit te koop aanbieden aan haar inwoners. Het snoeihout dat wordt aangeboden, is geschikt als openhaardhout. Inwoners kunnen twee soorten hout kopen. Te weten snoeihout in handelbare stukken (zogenaamde meterstukken) en hout in grotere lengtes of stammen. De tarieven zijn respectievelijk E 22,50 en E 17,50. De afname is minimaal 2m3 en maximaal 8m3. Het hout is te bestellen zolang de voorraad strekt. De opbrengst van de verkoop is voor de aankoop van nieuwe bomen.

Bestelbon
Het snoeiseizoen is van november tot en met maart. Via een bestelbon die binnenkort in huis aan huisblad Contact komt, kunnen inwoners aangeven welke soort hout ze willen kopen. Het hout wordt aan huis afgeleverd, rechtstreeks vanuit de werkzaamheden, zoveel mogelijk eerst op de adressen in de nabijheid van de te kappen/snoeien bomen.

Hengelo Gld., 14 oktober 2005

Voor meer informatie over dit bericht kunt u contact opnemen met Margreet Arends, afdeling communicatie, tel. (0575) 75 04 70.


---- --