Ingezonden persbericht

Asher Quinn geeft op dinsdag 11 oktober concert in Haarlem

Vermaard New Age-muzikant treedt op in Groenmarktkerk op uitnodiging van Ananda Nieuwetijdswinkel

HAARLEM, 20050923 -- Dinsdag 11 oktober treedt New Age-singer-songwriter Asher Quin op in de Groenmarkt-kerk in Haarlem. Het concert vindt plaats op uitnodiging van Ananda Nieuwetijdswinkel in de Gierstraat in Haarlem.


Asher Quinn - geboren als Denis Quinn en ook bekend onder de artiestennaam Asha - maakt als singer-songwriter ontroerende liefdesliedjes met invloeden uit diverse (muzikale en mystieke) tradities. Meer over Asher Quinn vindt u op de website van Asher Quinn: www.asherquinn.com

De deuren voor het concert gaan dinsdag 11 oktober open om ongeveer 19.30. De kassa aan de kerk (Nieuwe Groenmarkt 12 in Haarlem) is open vanaf 19.00 uur (voor het afhalen van bestelde kaarten of het kopen van kaarten aan de deur). Het concert begint stipt om 20.00 uur.

Kaarten voor Asher Quinn zijn in de voorverkoop (¤ 14,50) verkrijgbaar bij Ananda (Gierstraat 8, Haarlem, 023-5512867, www.ananda.nl ) of op de avond zelf aan de kassa bij de kerk (¤ 17,50). Gezien de populariteit van Asher Quinn is het geen slecht idee om kaartjes vast in de voorverkoop aan te schaffen. Asher Quinns nieuwste CD East of East is eveneens verkrijgbaar bij Ananda.

Vanaf dit najaar maakt Ananda Nieuwetijdswinkel een begin met het organiseren van lezingen, concerten en andere activiteiten rondom het thema spiritualiteit. Het concert van Asher Quinn vormt hiervan de aftrap.




Ananda Nieuwetijdswinkel Asher Quinn