Elsevier Congressen

Nationaal Forum Sociale Zekerheid 2005

Wegens groot succes organiseert Elsevier Congressen op 12 en 13 oktober 2005 voor het 8e jaar het Nationaal Forum Sociale Zekerheid. Dit beurscongres biedt u een unieke combinatie van actuele themas, toonaangevende sprekers, concrete handvatten voor uw praktijksituatie, een beursvloer en verdiepende workshops. Werkgevers, UWV, verzekeraars, reintegratiebedrijven, arbodiensten en adviesorganisaties zijn enkele partijen die deze dagen een interessante bijdrage zullen leveren.

Programma::

Woensdag 12 oktober 2005
Tijdens het congres schetsen vooraanstaande sprekers de consequenties van de veranderingen in de sociale zekerheid. Tijdens de eerste dag gebeurt dit in een plenair programma met veel mogelijkheden voor discussie. De volgende themas komen onder meer aan bod: beleid en actualiteit sociale zekerheid: speerpunten van het kabinetsbeleid; wijzigingen wet- en regelgeving sociale zekerheid, WIA en WW, good practices op het gebied van preventie, interventie en reïntegratie, psychische arbeidsongeschiktheid en maatwerk arbozorg.

Donderdag 13 oktober 2005
De tweede dag bestaat uit een verdieping van de eerste dag, in de vorm van thematische workshops, die bijdragen aan een efficiënte en effectieve uitvoering van de sociale zekerheid. U kunt kiezen uit 10 verschillende workshops rondom de themas samenwerken, opdrachtgeverschap, beleid, preventie, arbozorg en reïntegratie.

Vijf redenen waarom u dit evenement niet mag missen:
* U bent in 2 dagen op de hoogte van de laatste ontwikkelingen
* U stelt zelf uw programma samen

* Concrete handvatten voor uw praktijksituatie
* Visie van en toelichting door deskundige sprekers
* Uitgebreide mogelijkheden om collegas / relaties te ontmoeten

Bestemd voor:
P&O-functionarissen, directie en management van werkgevers; arbeidsmarktbemiddelaars; uitzendbureaus; ROCs en scholings-instellingen; brancheorganisaties; werknemers- en werkgeversorganisaties; directie, management, (beleids)medewerkers en professionals van: UWV, gemeentelijke sociale diensten, centra voor werk en inkomen; inkomens- en zorgverzekeraars; reïntegratiebedrijven; arbodiensten; pensioenfondsen; gemeentelijke diensten o.g.v. sociale zaken en arbeidsmarktbeleid; adviesorganisaties en leveranciers o.g.v. sociale zaken en arbeidsmarkt.

Datum, locatie en routebeschrijving:
Woensdag 12 en donderdag 13 oktober 2005 in het World Trade Center in Rotterdam
De routebeschrijving en bevestiging worden minimaal 3 weken voor aanvang van het congres verstuurd.

Klik hier voor uw routebeschrijving: wtc rotterdam

Kosten:
De kosten voor deelname aan beide dagen bedragen 995,- (excl. BTW) per persoon.
De kosten voor dag 1 op 12 oktober 2005 bedragen 695,- (excl. BTW) per persoon.
De kosten voor dag 2 op 13 oktober 2005 bedragen 695,- (excl. BTW) per persoon.

Contact:
Heeft u vragen of opmerkingen m.b.t. het programma, neemt u dan contact op met drs. Imke Vos, congresontwikkelaar, Imke.Vos@reedbusiness.nl.

Organisatorisch: Regina de Bruin, projectassistente, Regina.de.Bruin@reedbusiness.nl, telefoon 070-441 57 21

Klik hier als u de brochure wenst te ontvangen

Klik hier om u in te schrijven

Uw profileringsmogelijkheden:
Op dit congres bestaat de mogelijkheid om de activiteiten van uw organisatie te presenteren door middel van een stand of sponsoring. Voor meer informatie of voor een overzicht van de promotiemogelijkheden kunt u contact opnemen met Suzan Kuiper , telefoonnummer 070 - 441 57 22.

.