Gemeente Maassluis

Symposium over Cultuur op Maat

Op woensdag 12 oktober wordt in het stadhuis van Maassluis een symposium georganiseerd over kunst en cultuur in Maassluis. De bijeenkomst vindt plaats in het Stadhuis aan de Koningshoek en begint om 20.00 uur.

In de afgelopen jaren was er veel aandacht voor kunst en cultuur. Nota's werden geschreven, discussies gevoerd, workshops gehouden. Maar een concrete uitwerking bleef uit. Reden voor een aantal gemeenteraadsleden om samen met leden van de Culturele Raad Maassluis het rapport `cultuur op maat' te schrijven. Op woensdagavond 12 oktober uur is dit rapport hét onderwerp van gesprek.

Na een toelichting op de nota en een beschouwing van een externe deskundige, splitst de zaal zich op in kleine groepen die de verschillende voorstellen onder de loep nemen. Van alle opmerkingen en suggesties wordt een verslag gemaakt.De werkgroep die de nota `cultuur op maat' heeft geschreven heeft natuurlijk niet alle wijsheid in pacht. Graag wil zij over de nota praten met alle mensen en instellingen die belang hebben bij de kunst en cultuur in Maassluis of erin geïnteresseerd zijn. Zowel individuele inwoners als organisaties zijn meer dan welkom op het symposium op woensdag 12 oktober.

Inschrijven en informatie
De werkgroep wil graag weten op hoeveel belangstelling zij kan rekenen. Belangstellenden kunnen zich daarom inschrijven via een e-mail naar de Griffier Chris Bos (griffier@maassluis.nl ) of per telefoon (5 931 831).

Overigens is het ook mogelijk een reactie te sturen zonder dat het symposium wordt bezocht. Reacties kunnen via de e-mail naar de Griffier (zie hierboven) of per post naar gemeente Maassluis, t.a.v. de Griffier, Postbus 55, 3140 AB Maassluis worden ingezonden. De nota staat ook op de gemeentelijke website www.maassluis.nl.


* Cultuur op Maat.PDF