Gemeente Reiderland


Ruimtelijke ordening
12 oktober 2005

Burgemeester en wethouders van Reiderland maken bekend dat zij voornemens zijn om met toepassing van artikel 15 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening (binnenplanse vrijstelling) vrijstelling te verlenen voor:

* het oprichten van een garage/schuur aan de Oudedijk 113 te Drieborg.

Genoemd bouwplan, ligt vanaf maandag 17 oktober 2005 aanstaande, gedurende 2 weken in het gemeentehuis, aan de Rozenstraat 2 te Beerta, ter inzage. Gedurende de termijn van ter visie legging kan een ieder schriftelijk zienswijzen tegen het verlenen van vrijstelling naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders.

Burgemeester en wethouders van Reiderland maken bekend dat zij voornemens zijn om met toepassing van artikel 19 lid 3 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening en artikel 40 van de Woningwet, onder vrijstelling vergunning te verlenen voor:

* het gedeeltelijk vergroten van het pand aan de Veenweg 13 te Beerta;

* het oprichten van een garage aan de Singelstraat 22 te Nieuweschans;

* het verplaatsen van een tuinhuis/stal tegenover de Smidlaan 4 te Beerta.

Genoemde bouwplannen, liggen vanaf maandag 17 oktober 2005 aanstaande, gedurende 6 weken in het gemeentehuis, aan de Rozenstraat 2 te Beerta, ter inzage. Gedurende de termijn van ter visie legging kan een ieder schriftelijk zienswijzen tegen het verlenen van vrijstelling naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders.