Subaru



AutoWeek Tevredenheidstrofee 2005
Subaru slaat (wéér) toe!
Aalsmeer, 10 oktober 2005

AutoWeek Tevredenheidstrofee 2005 Op het gevaar af in herhaling te vallen, gezien de inmiddels liefst elf (!) AutoWeek Tevredenheidstrofeeën die Subaru in de afgelopen vijf jaar verdiende, maar Subaru is in de strijd om de felbegeerde AutoWeek Tevredenheidstrofee 2005 wéér topscorer geworden!

Doordat Subaru nu in het bezit is van in totaal elf AutoWeek Tevredenheidstrofeeën, aanzienlijk méér dan welk ander automerk ook, kan met recht gesteld worden dat de Subaru-koper uitermate content is met zowel zijn auto als de service die hem geboden wordt. Subaru ziet de traditionele topscore in deze verkiezing dan ook als een beloning voor het feit dat er continu hard wordt gewerkt aan een verdere optimalisering van de kwaliteit, betrouwbaarheid en rijeigenschappen. De (klant-)tevredenheidstrofeeën worden immers niet door een jury toegekend, maar door enige tienduizenden lezers van AutoWeek en bezoekers van de website www.autoweek.nl. Hier konden de 'ervaringsdeskundigen' al hun bevindingen met hun auto kenbaar maken, met als gevolg dat er dit jaar wéér drie Trofeeën in de prijzenkast van Subaru zijn bijgezet.

Subaru-onderscheidingen in 2005
AutoWeek Tevredenheidstrofeeën:
Trofee 1-ste plaats Compacte Middenklasse
(Subaru Impreza AWD)
Trofee 1-ste plaats SUV-klasse
(Subaru Forester AWD)
Trofee 2-de plaats Merken

Uitslag categorie individuele modellen:
Subaru Legacy AWD (2-de plaats)
Subaru Forester AWD (3-de plaats)
Subaru Impreza AWD (5-de plaats)

Andere opmerkelijke scores:

1-ste plaats Betrouwbaarheid (Subaru Forester AWD)
1-ste plaats Kwaliteit (Subaru Legacy AWD)

2-de plaats Doelmatig Interieur (Subaru Forester AWD)
2-de plaats Uitrusting (Subaru Legacy AWD)

Hiernaast behaalden de Subaru-modellen nog diverse 3-de, 4-de en 5-de plaatsen in de categorieën Kwaliteit, Betrouwbaarheid en Rijeigenschappen.