Universiteit Nyenrode

Miriam van Meerten-Kok nieuwe Head Nyenrode Career Services


- PERSBERICHT - Breukelen, 12 oktober 2005 Drs. M. A. H. (Miriam) van MeertenKok is benoemd als nieuwe Head Career Services van Nyenrode Business Universiteit. Zij volgt in die functie Simon Brandwood op. Als Head Career Services begeleidt van Meerten-Kok studenten en alumni van Nyenrode in hun professionele carrière. Van MeertenKok is afkomstig van recruitmentbureau YER Young Executive Recruitment, waar zij Senior Consultant was.

Miriam van MeertenKok was lange tijd werkzaam in verschillende functies bij VNO-NCV. Begin 2001 maakte zij de overstap naar YER Young Executive Recruitment, waar zij als senior consultant onder meer verantwoordelijk was voor het accountmanagement van de sector Overheid & Non Profit. Daarnaast is ze mede-initiatiefneemster van de Verkiezing Jonge Ambtenaar van het jaar. Ze heeft tevens ruime ervaring in loopbaanbegeleiding en coaching. Haar kennisgebieden omvatten Overheid & Non Profit, Finance, Strategy en Management Consultancy.

Het team van Nyenrode Career Services begeleidt studenten en alumni van Nyenrode Business Universiteit in hun professionele carrière. Daarin voorziet het team onder meer in trainingen en coachingtrajecten. Verder biedt het de nationale en internationale basis om succesvol een persoonlijk carrièrenetwerk op te bouwen.

Over Nyenrode
De Nyenrode Business Universiteit is in 1946 opgericht om mensen met talent en ambitie voor te bereiden op een taak als ondernemende manager in iedere denkbare omgeving. De universiteit biedt onder meer masteropleidingen aan op het gebied van bedrijfskunde, rechten en accountancy. Nyenrode wil het (internationale) bedrijfsleven verrijken met innovatieve en ondernemende mensen en ideeën.


- EINDE BERICHT -


---
Noot voor de redactie (