Politie IJsselland

* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.
* District NW-Veluwe


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT NOORD-WEST VELUWE


12 oktober 2005


Hattem - Proces verbaal voor afval verbranden

Agenten hebben dinsdagavond een 20-jarige Hattemmer proces verbaal aangezegd. Op het erf van de woning aan de Geldersedijk was de Hattemmer afval aan het verbranden. Een passant zag de brand en waarschuwde de brandweer. De jongeman gaf aan dat hij wat hout en droog hooi aan het verbranden was. Uit onderzoek van de brandweer bleek dat er ook een hoeveelheid zeil, vloerbedekking, spaanplaat en eternit verbrand werd. De politie maakt proces verbaal op.


Nunspeet - Ruitenwissers weggenomen

Een 68-jarige inwoner uit Nunspeet heeft aangifte gedaan van diefstal van de ruitenwissers van zijn auto. Dit moet gebeurd zijn in de nacht van maandag op dinsdag bij zijn woning aan de Eperweg.
Verder werden uit zijn tuin 20 witte sierstenen weggenomen. Zowel de bewoners als buurtbewoners hebben niets verdachts gehoord of gezien die nacht.


Wezep - Auto kantelt

Een 19-jarige automobilist uit Hattermbroek kwam dinsdagavond met de schrik vrij, nadat hij met zijn auto gekanteld was. De jongeman reed rond 19.10 uur over de Rondweg. In een bocht begon de auto te slingeren. Hij wilde corrigeren, maar raakte hierbij een stoeprand aan de linkerkant van de weg. Hij schoot over het fietspad en reed vervolgens het talud op. Hierdoor kantelde de auto op de linkerzijde. De bestuurder kon ongedeerd uit de auto komen. De auto was dusdanig beschadigd dat het moest worden weggesleept.


EINDE BERICHTEN


Nadere informatie:
Bureau Communicatie
Persvoorlichting
Anton de Ronde 055 - 548 60 52
Bert Top 055 - 548 60 58


---- --