SBM Offshore, DSM en Buhrmann meest populair onder analisten..

Beleggers.nl

SBM Offshore, DSM en Buhrmann meest populair onder analisten Crucell uit de gratie

Analisten zijn momenteel het meest positief over aandelen SBM Offshore, DSM en Buhrmann, zo blijkt uit onderzoek van researchbedrijf MarketAdvices.com. Aandelen Crucell, Laurus en Rodamco Europe kunnen volgens de meeste effecteninstellingen beter gemeden worden.

Koopadviezen

De afgelopen periode is het aandeel DSM in trek gekomen bij de analisten. Onder andere SNS Securities, Deutsche Bank en Petercam gaven recent een koopadvies af voor dit aandeel. In totaal raden 22 analisten nu aan om chemieconcern DSM te kopen. Een andere analistenfavoriet van afgelopen periode is SBM Offshore, dit blijkt uit koopadviezen van gerenommeerde instellingen als UBS, Fortis en ABN AMRO in de maand september. Buhrmann blijft onverminderd populair en staat op 'kopen' bij 15 banken, waaronder Goldman Sachs en Deutsche Bank.

Verkoopadviezen

SNS Securities heeft op 11 oktober een verkoopadvies afgegeven voor Crucell met een koersdoel van Euro 17, -. Ook ING Financial Markets en Goldman Sachs kunnen het aandeel momenteel niet waarderen. Naast Crucell krijgen ook Laurus en Rodamco Europe het advies 'verkopen' van diverse instellingen.

Internationale blik

Lovend zijn de onderzochte analisten over de Duitse financiële dienstverlener Allianz met 36 koopadviezen en slechts 2x houden. Niet één analist durft het aandeel op 'verkopen' te zetten.
Ook het Amerikaanse Citigroup en het Franse Axa blijken populair te zijn.

Alle koop- en verkoopadviezen van gerenommeerde binnen- en buitenlandse effecteninstellingen zijn gratis te raadplegen op de pan-Europese beleggingssite www.marketadvices.com.

Over MarketAdvices.com

MarketAdvices.com is een pan-Europees researchbedrijf dat internationale koop- en verkoopadviezen van gerenommeerde effecteninstellingen verzamelt en gratis verspreidt via haar website www.marketadvices.com. Deze adviezen gaan in totaal over een 300-tal aandelen uit de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, België, Duitsland en Nederland.

Daarnaast biedt MarketAdvices.com inzicht in de behaalde rendementen op de afgegeven adviezen van de analisten.

Er is een overzicht van de genoemde aandelen beschikbaar.


---Einde persbericht---

Contactinformatie (