Politie Zeeland


---

Z-6639-2005 Eenzijdig ongeval
In de Woestijnestraat in Nieuw Namen vond woensdag om 05.36 uur een eenzijdig ongeval plaats.
Een 30-jarige automobilist uit de gemeente Hulst kwam vanaf Clinge en raakte in een slip. Hij kwam terecht in de sloot, vloog verschillende keren over de kop en de auto kwam ongeveer 60 m verder in het weiland tot stilstand. De automobilist zelf werd door een voorbijganger aangetroffen aan de rand van de sloot. Hij was onderkoeld en werd met nek-, pols- en beenklachten overgebracht naar het ziekenhuis. De auto raakte zwaar beschadigd.

W-6640-2005 Diefstal gsm
In een schoolgebouw in Middelburg werd dinsdag tussen 14.00 en 14.30 uur de gsm van een leerlinge gestolen.
De telefoon werd in een onbewaakt ogenblik uit de zak van haar jas, die ze aanhad, weggenomen. De waarde van de gsm is onbekend.

O-6641-2005 Diefstal uit auto
Dinsdag tussen 16.15 en 18.00 uur werd op de Rampweg in Scharendijke een personenauto opengebroken.
Uit de auto werd een tas met persoonlijke papieren en een gsm met onbekende waarde gestolen.


Op de grens van land en water leveren de 1000 medewerkers van politie Zeeland zelfstandig en in samenwerking met anderen een "bijdrage op maat" aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid binnen de Zeeuwse samenleving en haar 15 miljoen gasten. Professioneel en integer met afwisselend werk met een wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.
Politie Zeeland biedt politiezorg op maat door in elke Zeeuwse gemeente één of meer wijkteams te laten werken. Daarvoor is in elke gemeente een politiebureau.