2e persbericht van woensdag 12 oktober 2005

Eindhoven 12-10-2005 - Berichten uit de regio

Nuenen: Insluiping in woning

Woensdag tussen 9.30 en 10.30 uur heeft een insluiper kans gezien een woning binnen te dringen aan de Dennenlaan in Nuenen. De bewoonster was in de woning aanwezig en had in haar slaapkamer een raam openstaan. De insluiper kwam door dat open raam binnen en heeft een portemonnee gestolen.

Eindhoven: Fietser gewond bij verkeersongeval

Een 34-jarige Eindhovenaar is woensdag om 9.45 uur gewond geraakt bij een verkeersongeval op de kruising Strijpsestraat, Botenlaan en Zeelsterstraat. Een 24-jarige bestuurster van een auto die, komende vanaf de Strijpsestraat links af sloeg, verleende de fietser, die rechtdoor wilde, geen vrije doorgang. De fietser is met een hoofdwond en een gebroken sleutelbeen naar het Catharina ziekenhuis gebracht.

Gemert-Bakel: Fietser gewond bij verkeersongeval

Een 24-jarige man uit Gemert is woensdag om 7.55 uur gewond geraakt bij een verkeersongeval op de kruising Binderseind en Stereind. Een 72-jarige automobilist uit Gemert reed op het Stereind en sloeg op de kruising links af. Hij verleende daarbij geen vrije doorgang aan de tegemoet komende fietser die rechtdoor reed. De fietser is met rug- en bekkenletsel naar een ziekenhuis gebracht.