Stadsdeel Geuzenveld/Slotermeer Amsterdam


Brede school 't Koggeschip

In het voorjaar van 2006 opent brede school 't Koggeschip haar deuren in het nieuwe pand aan het Abraham Kuyperplein. Woensdag 12 oktober is er een informatiebijeenkomst over de brede school.

Een brede school is een gebouw waar bewoners samen kunnen komen voor allerlei gemeenschappelijke activiteiten. Het is een belangrijk ontmoetingspunt in de wijk. Naast basisonderwijs van de katholieke basisschool 't Koggeschip zal er plaats zijn voor onder meer sportactiviteiten, naschoolse cursussen en ontspanningsmogelijkheden.

Twee bijeenkomsten
Om u te informeren over de verschillende functies die het gebouw in de wijk krijgt en de rol die u als bewoner daarbij kunt spelen, organiseert het stadsdeel een bijeenkomst op woensdag 12 oktober 2005. Er zal dan meer informatie gegeven worden over wat een brede school is en welke ruimtes en activiteiten er zullen komen. Welke activiteiten er precies zullen komen, staat nog niet helemaal vast. Een deel van het gebouw wordt bijvoorbeeld vrijgehouden voor bewonersontmoetingen. Het stadsdeel en de school vinden het belangrijk dat bewoners mee kunnen denken over dit deel van het gebouw.

Informatiebijeenkomst brede school `t Koggeschip Woensdag 12 oktober
Welzijnscluster het Pluspunt
Albardakade 5
Van 15.00 uur tot 17.00 uur of van 19.00 uur tot 21.00 uur U kunt ofwel aan de middagsessie deelnemen of aan de avondsessie.

Aanmelden en meer informatie
Heeft u vragen neem dan contact opnemen met Dennis Kalyan, de buurtconciërge van buurt 9 en 10, in het Steunpunt Leefbaarheid & Veiligheid, adres Aalbersestraat 274, telefoon 020-411 6778. U kunt ook contact opnemen met Wouter Dolmans, projectsecretariaat, telefoon 020-889 8310,wdolmans@geuzenveld.amsterdam.nl.

Gerelateerde bericht(en):
Eerste steen brede school 't Koggeschip