Gemeente Amersfoort

Activiteitenkalender B en W Amersfoort

Woensdag 12 oktober t/m vrijdag 21 oktober 2005

Woensdag 12 oktober
09.30 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper houdt een inleiding tijdens de IBA-conferentie Bestuurlijk leiderschap bij de Andere Overheid. Deze conferentie wordt georganiseerd door de VNG. Locatie: De Heerlickheijd van Ermelo te Ermelo.

14.00 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper houdt een inleiding tijdens de themabijeenkomst integraal veiligheidsbeleid, die wordt georganiseerd door het Regionaal Platform Criminaliteitsbestrijding Utrecht. Locatie: gemeentehuis van Maarssen, Endelhovenlaan 1 te Maarssen.

16.30 uur
Wethouder Van 't Veld slaat de 1e paal van de nieuwbouw van zorgcentrum De Koperhorst. Locatie: De Koperhorst, Paladijnenweg 275 te Amersfoort.

18.15 uur
Het college is aanwezig bij het 'Amersfoort Diner'. Bedrijven die in Amersfoort gevestigd zijn of zeer betrokken bij de stad, nodigen dan in totaal 100 gasten uit. De heer Paul Schnabel, directeur Sociaal Cultureel Planbureau, zal ingaan op het thema 'de creatieve stad'. Locatie: Kloostersalons 'Marienhof', Kleine Haag 2 te Amersfoort.

Donderdag 13 oktober
12.00 uur
Wethouder Jonkman opent samen met een mystery guest de Stationsroute. Deze route is de eerste uit een reeks van de toeristische voetgangersbewegwijzering door de binnenstad van Amersfoort. Wethouder Strengers is hierbij aanwezig. Locatie: Varkensmarkt te Amersfoort.

11.30 uur
Wethouder Eerdmans is aanwezig bij de ingebruikname van het spijbelregistratiesysteem SpijbelSMS. Locatie: De Boogschutter, Dierenriem 11 te Amersfoort.

Vrijdag 14 oktober
14.30 uur
Wethouder Brink verricht de afsluiting van de Week van de Techniek. Tijdens dit vijfdaagse programma wordt leerlingen uit groep 8 van het basisonderwijs en 1e klas leerlingen van het vmbo door interactieve en dynamische doe-activiteiten inzicht geboden in werken en leren in de techniek. Locatie: voormalige Rohm en Haas gebouw, Kleine Koppel 31 te Amersfoort.

15.00 uur
Wethouder Jonkman is aanwezig bij de bestuurswisseling van de Stichting Nationaal Monument Kamp Amersfoort. De heren Schreuder en Hoevenaars nemen afscheid van het bestuur; de heren Van Hoogevest en Pothof treden toe. Locatie: Nationaal Monument Kamp Amersfoort, Appelweg 3 te Leusden.

Zaterdag 15 oktober
14.00 uur
Wethouder De Wilde bezoekt de Speeltuinvereniging Het Kruiskampkwartier die haar 75-jarig bestaan viert. Locatie: Pullstraat 3 te Amersfoort.

16.00 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper doet mee aan de mode?show van 'De Spullenmannen' tijdens het Staalkaart kunst weekend. Locatie: parkeergarage van Pentascope aan de Utrechtseweg 11-13 te Amersfoort.

Maandag 17 oktober
17.30 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper opent het nieuwe pand van Besseling Holding BV, ter gelegenheid van het 20-jarig jubileum, in aanwezigheid van wethouder Brink. Locatie: Bedrijventerrein Wieken-Vinkenhoef, Stuwdam 5 te Amersfoort.


---- --