Keyware


Keyware verhoogt kapitaal door uitoefening van warranten

Brussel, België 11 oktober 2005 - Keyware Technologies (EURONEXT Brussel: KEYW) maakt bekend dat de kapitaalverhoging door uitoefening van warranten werd afgerond.

Tijdens de Buitengewone Algemene Vergadering van 27 mei 2005 werd enerzijds de beslissing genomen tot uitgifte van zeven miljoen (7.000.000) warranten en tot vastelling van de uitgiftevoorwaarden van deze warranten. Anderzijds werd in het kader van de verwerving van de aandelen van Digital Access Control besloten tot uitgifte van zevenhonderd vijftigduizend (750.000) warranten.

Conform het Globaal Warrantenplan 2005 en het DAC Warrantenplan zijn de door de Warranthouders verworven warrants uitoefenbaar tijdens de kalendermaand maart en de kalendermaand september van het kalenderjaar waarin de warranten definitief werden verworven door de betrokken begunstigden.

In dit kader werden door de warranthouders 2.667.500 warranten uitgeoefend. Deze warranten gaven recht tot inschrijving op evenveel aandelen Keyware Technologies NV. De uitoefenprijs van deze warranten bedroeg 0,13 EUR en werd vastgelegd op basis van het gemiddelde van de slotkoersen van Euronext Brussels gedurende de dertig dagen voorafgaand aan de dag waarop de uitgifte een aanvang nam. Naar aanleiding hiervan werd het kapitaal verhoogd met 346.775 EUR en werden er 2.667.500 aandelen zonder nominale waarde, met dezelfde rechten als de bestaande aandelen, uitgegeven.

Als gevolg van deze operatie wordt het totaal aantal aandelen gebracht op 96.617.226. Een aanvraag tot notering van deze aandelen op EuroNext Brussel zal ingediend worden.

Over Keyware

Keyware (EURONEXT Brussel: KEYW) is een vooraanstaande leverancier van identiteit-verwante oplossingen en diensten, met producten en toepassingen in het domein van beveiligings- en tijdbeheer, getrouwheidskaarten, elektronisch betalen, elektronische identiteit en transactiebeheer. Keyware is gevestigd in Brussel, België en meer informatie is beschikbaar op www.keyware.com.

Voor bijkomende informatie, contacteer:

Mr. Stéphane Vandervelde

President & CEO

Tel: +32 (0)2 346.25.23

ir@keyware.com

###

copyright © 2005 Keyware