Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

UIT ONTBIJTE N IS IN.
RAMADA AMSTERDAM CITY CENTRE
SERVEERT MEDITERRAAN ONTBIJT IN PIAZZA D'ORO

Amsterdam, oktober 2005 - Een heerlijke cappuccino, espresso of andere èchte koffie met een excellent broodje zijn steeds bij de reiziger steeds meer 'in' als ontbijt. Hotel Ramada Amsterdam City Centre, in het hartje van de stad aan de Nieuwezijds Voorburgwal, heeft daar sinds kort de perfecte locatie voor: Piazza d'Oro. Dit Gouden Plein biedt de hele dag een zeer gevarieerd aanbod van de beste koffie, dranken en fantastische broodjes. Voor de liefhebber wordt er iedere ochtend tevens een uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd.

Ontspannen
De naam Piazza d'Oro verwijst niet alleen naar een Mediterrane aanpak maar ook naar het kwalitatief hoogstaande koffieconcept van Douwe Egberts, waarvan de koffiemachines en koffie een centrale plaats dit restaurantconcept hebben gekregen. Piazza d'Oro, dat met felle kleuren een frisse en designachtige Italiaanse atmosfeer ademt, maakt deel uit van de inmiddels totaal vernieuwde lobby annex receptie en restaurant. In gemakkelijke fauteuils kan de gast de gehele dag ontspannen genieten van zijn of haar keuze uit het rijke aanbod.

Innovatieve restyling
Met de verrassende restyling van de hotellobby en de komst van Piazza d'Oro is het startschot gegeven voor een totale renovatie van het hotel, die over een jaar moet zijn voltooid. Alle kamers worden gerenoveerd en aangepast aan de modernste eisen. Kernwoord is innovatie. Zo komen er flatscreen-tv's in de hotelkamers die aan het voeteinde van de royale bedden komen te hangen, waardoor het hoofdeind niet aan de muurkant maar 'midden' in de kamer wordt gesitueerd. Doel van alles: enthousiaste en meer dan tevreden gasten.

Ramada Amsterdam City Centre is onderdeel van de Westcord hotelgroep, bestaande uit acht hotels waarvan 3 in Amsterdam en 5 op de Waddeneilanden Ameland, Vlieland en Terschelling. Ramada is een gezellig driesterren hotel met in totaal 106 comfortabele kamers, een ruime lobby en het stijlvolle en gloednieuwe Piazza d'Oro restaurant annex koffiebar. De kamers beschikken over een badkamer met bad of douche en toilet, telefoon, TV, haardroger, koffie en thee faciliteiten en kluisje.