Gemeente Ambt Montfort


Verleende aanlegvergunning

Bezwaren tegen de hieronderstaande verleende aanlegvergunning kunnen binnen zes weken na datum van bekendmaking worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Ambt Montfort, Postbus 6099, 6077 ZH Sint Odiliënberg.

Het bezwaarschrift moet uw naam, uw adres, een datum en uw handtekening bevatten. Verder vermeldt u in het bezwaarschrift duidelijk gemotiveerd waarom u tegen dit besluit bezwaar maakt. Wanneer u van mening bent dat vanwege spoed niet op het besluit op uw bezwaarschrift gewacht kan worden, kunt u bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Roermond, sector Bestuursrecht, Postbus 950 te 6040 AZ Roermond verzoeken dit besluit te schorsen en/of een voorlopige voorziening te treffen.

Bekendmaking d.d. 14 oktober 2005:

Burgemeester en wethouders hebben besloten een aanlegvergunning te verlenen voor vijvers aan de Reutjesbroekweg te St.Odiliënberg - Reutje. De werkzaamheden zijn vergund ter plaatse van het perceel kadastraal bekend als St. Odiliënberg, sectie G nummer 265. Voorts hebben burgemeester en wethouders besloten tot het tijdelijk gedogen (maximaal 2 jaar) vaan een op het perceel aanwezige schuilhut.