Gemeente Woerden

12 oktober 2005

Woerden.nl biedt nieuwe digitale gemeentegids

De website van de gemeente Woerden heeft een nieuwe service: de digitale gemeentegids. Naast de gids die ieder jaar huis-aan-huis wordt verspreid, kunt u via deze site de meest actuele gegevens van verenigingen, maatschappelijke organisaties en bedrijven vinden.

Alle adres- en contactgegevens die in de jaarlijkse gemeentegids staan, zijn nu benaderbaar via het internet. Zoekt u dus een telefoonnummer van de plaatselijke voetbalclub, jongerenvereniging of huisarts? Het antwoord is slechts een paar muisklikken weg verwijderd.

Het grote voordeel van de nieuwe digitale gemeentegids is dat alle gegevens gekoppeld zijn aan kaartmateriaal. U kunt naast de adresgegevens ook via een plattegrond direct op uw beeldscherm zien waar de vereniging of organisatie die u zocht, zich bevindt. Dit geldt ook voor regionale instellingen die zich buiten de gemeentegrenzen van Woerden bevinden. Zelfs is het mogelijk om direct een route naar de bestemming te plannen, via de online routeplanner.

Gegevens wijzigen?
Staan uw gegevens niet goed in de (digitale) gemeentegids, of mist u gegevens van uw vereniging of organisatie? Dan kunt u de wijzigingen makkelijk en snel doorgeven via de website. Binnenkort start ook de correctieronde voor de gemeentegids die huis-aan-huis wordt verspreid. U kunt uw wijzigingen ook op de achterzijde van de brief in het speciaal daarvoor bestemde formulier invullen. De wijzigingen worden dan zowel in de gids 2006-2007 (verschijnt eind mei/begin juni 2006) als op www.woerden.nl opgenomen.

Adverteren in de gemeentegids?
Ook adres- en contactgegevens van ondernemers die adverteren in de Woerdense gemeentegids zijn via de online gemeentegids benaderbaar. Uiteraard kunt u ook de locatie van die bedrijven op de digitale plattegrond zien. Wilt u als ondernemer ook adverteren in de gemeentegids 2006-2007 en opgenomen worden in de digitale gemeentegids? Neem dan contact op met uitgeverij City and Tourist Promotions, 0416-344333.

Zie ook:

- Digitale gemeentegids Woerden