Atlantic Crossings en Emexus presenteren Mobile Veepers

Bussum/Almere, 12 oktober 2005 - Strategisch communicatiebureau Atlantic Crossings en mobiele dienstverlener Emexus maken vandaag tijdens E.day van Emerce bekend, dat zij de Mobile Veepers(tm) van Pulse Entertainment exclusief in Nederland introduceren. Mobile Veepers, die speciaal zijn bedoeld voor gebruik op mobiele telefoons, maken het mogelijk om vrijwel elke foto of illustratie te animeren en te voorzien van audio. Op deze manier wordt een levendige 3D-personage gecreëerd, die de gebruiker bij een binnenkomend telefoontje bijvoorbeeld kan alarmeren middels een ringtone, die wordt gesproken door de driedimensionale personage van een beroemdheid, een tekenfilmfiguur of een huisdier. Mobile Veepers kunnen daarnaast worden gebruikt voor het maken van unieke, mobiele groeten die naar klanten, vrienden, familie of collega's kunnen worden verstuurd. Mobile Veepers zijn geschikt voor gebruik door consumenten alsook voor zakelijke toepassingen.

Veel organisaties zijn naarstig op zoek naar nieuwe manieren om middels een duidelijke en gerichte boodschap in contact te komen met hun afnemers. Traditionele manieren, zoals TV, print en radio, raken dermate gefragmenteerd, dat het voor een leverancier bijna onmogelijk is om met een redelijk budget een gegarandeerd bereik te krijgen. Mobiele marketing, met toepassingen zoals de Mobile Veepers, is een innovatieve en effectieve manier om als merk zo dicht mogelijk bij de consument te komen, zeker als dit compleet wordt geïntegreerd in een multimediale campagne.

Atlantic Crossings en Emexus sloten onlangs een strategisch partnership, waarmee ze hun krachten op marketing en strategische communicatie enerzijds en mobiele technologieën anderzijds bundelen, om te komen tot krachtige oplossingen voor mobiele marketing. De introductie van de Mobile Veepers is hier een duidelijk voorbeeld van.

Over Emexus
Emexus is een wereldwijde speler op het gebied van mobiele toepassingen. Het unieke Emexus Platform biedt organisaties een eenvoudig en snel in te zetten omgeving voor de ontwikkeling en implementatie van mobiele toepassingen op het gebied van Mobile Marketing, Mobile Entertainment en Mobile Internet. Ook is Emexus groot in het adviseren en ontwikkelen van op maat gesneden mobiele oplossingen met haar Customized Solutions tak. Inmiddels werkt Emexus vanuit kantoren in Nederland, de Verenigde Staten en Maleisië voor 150 bedrijven in 18 landen, waaronder: Philips, Vodafone, T-Mobile, ECI, Organon, PPGH JWT, Alex.nl en Canal+. De mobiele applicaties van Emexus zijn aangesloten op de belangrijkste 'SMS aggregators' in de wereld, waardoor klanten van Emexus eenvoudig toegang hebben tot meer dan 1,5 miljard mobiele consumenten wereldwijd.