Time : 4:08:27 PM
Date : Wednesday, October 12, 2005
Sender Name: Xervicepoint

VisA VersA start met 'The Hairfreak Academy'

VisA VersA, de grootste kappersgroep in Limburg wil elke medewerker 10 dagen opleiding geven per jaar. Kapper worden kan in 15 maanden tijd. Stageplaats gegarandeerd. Cursussen staan ook open voor collega's.

Voortaan biedt VisA VersA haar klanten tevens de mogelijkheid om draadloos te surfen voor, tijdens of na de kappersbeurt.

Nog meer kwaliteit, een gekwalificeerde personeelsselectie en minder fouten in de kapsalons zijn voor VisA VersA de belangrijkste beweegredenen voor de start van the Hairfreak Academy. Aan de Molenpoort, in centrum Hasselt, opent de nieuwe privé kappersschool van VisA VersA. Op 15 maanden tijd vormt de school aspirant kappers met cursussen in kapperstechnieken, modesnit, een basis bureautica opleiding, maquillage, etiquette en klantgericht werken, en het beheer van een kapsalon. In eerste instantie staat de school open voor de inmiddels 80 eigen medewerkers van VisA VersA, maar iedereen die wil, beginners en gevorderden, kunnen zich inschrijven voor de cursussen. Ook individuele opleidingen op maat zijn mogelijk. De opleidings is helemaal "hands-on" praktijkgericht. In tegenstelling tot traditionele kappersopleidingen waar cursisten lang moeten werken op een "oefenhoofd" mogen aspirant kappers al na 3 maanden werken met klanten. Gevorderde cursisten mogen al vanaf de eerste dag werken met klanten van "The Hairfreakacademy".

Over meer dan 150m² is er ruimte om gelijktijdig 6 kappers in een echt kapsalon les te geven. Verder is er ook nog een lesruimte voor 15 personen. De grote troef van The Hairfreak Academy is dat de cursussen overdag worden gegeven, tijdens de les- en werkuren, en niet 's avonds zoals dat in de sector gewoonlijk het geval is. Voor de medewerkers in vaste dienst bij VisA VersA is dat niet alleen aangenaam, het is ook een extra motivatie om de opleidingen te volgen. Meer informatie voor cursisten volgt binnenkort op de website www.thehairfreakacademy.net die nog even "under construction" is.

VisA VersA kannibaliseert niet in het eigen netwerk, The Hairfreak Academy zal daarom niet toegankelijk zijn voor het brede publiek maar enkel voor studenten die aan een gereduceerd tarief (-50%) zich kunnen laten kappen door een trainee, bijgestaan door ervaren lesgevers. De student krijgt een prima kapsel voor zijn beperkt budget. Voor de beste cursisten zit de echte waardering van de cursus in het arbeidscontract dat ze kunnen versieren bij VisA VersA. Het jonge pulbiek zal zeker ook de Telenet Hotspot kunnen waarderen die hen toelaat draadloos te surfen met hun PDA of Smartphone voor, tijdens of na de kappersbeurt. De Hairfreakacademy is open van dinsdag tot en met zaterdag van 09u00 tot 18u00. U kan er doolopend terecht zonder afspraak. Maandag is sluitingsdag.

VisA VersA, de grootste Limburgse kappersgroep startte sedert deze zomer ook 2 nieuwe kapsalons op, in eigen beheer, in Vlaams Brabant, in Aarschot en Tienen. VisA VersA zoekt verder ook expansie via Franchising. In de toekomst wil VisA VersA met de eerste Franchise nemers aan tafel zitten. Belangrijk in de communicatie en groei van de groep is de website waar klanten kappers- en verzorgingsproducten en cadeaucheques on line kunnen kopen. Last but not least slaagde VisA VersA groep erin haar cliënteel uit te bereiden met enkele bekende klanten, zo werd de haarsnit van bekende personaliteiten op de TMF awards verzorgd door VisA VersA door Iris Reuten die voor VisA VersA freelance ook de coiffure doet voor de leden van Spring!

Meer informatie
VisA VersA
Stevoortweg, 3540 Herk-de-Stad
Tel. +32 (0) 13 55 20 94 (algemeen)
Fax +32 (0) 13 (algemeen)

www.thehairfreakacademy.net en www.visaversa.net
Contactpersoon
Robby Reuten, GSM 0476/22 18 75

URL: http://www.thehairfreakacademy.net http://www.visaversa.net